Szekeres Viktor

Újabb folytatásfilm tervét fújták le

Mégsem készül el a második rész a sikeres Hajlakk című musicalfilmből. Mindezt az első rész rendezője, Adam Shankman, jelentette be. Így aki ismét látni akarja John Travoltát kuriózumnak számító anyuka szerepében, annak csak a DVD marad.

Adam Shankman rendező az AP hírügynökségnek adott nyilatkozatában elmondta, hogy hiába voltak pletykák a 2007-es Hajlakk (Hairspray) című musical folytatásáról, a Hajlakk 2 nem fog elkészülni, a folytatás terve halott. A bejelentés már csak azért is meglepő, mert anyagi szempontból nagyon jól muzsikált a Hajlakk, hiszen Amerikában 118, a világ többi részén pedig 83 millió dollár bevételt termelt. Ráadásul nyitánya, azaz az első hétvégi bevétele, egy ideig a musicalek között a legjobbá tette a filmet, de nem sokkal később érkezett a a Mamma Mia! és a High School Musical 3.


A jelenleg az Óz, a nagy varázsló rendezésére aspiráló Shankman nyilatkozatában kifejtette, hogy azért kell véget vetnie a pletykáknak, mert biztos, hogy nem készíti el a folytatást. Az ok többek között az, hogy az első filmmel annyira elégedett volt, hogy jobb azt magában meghagyni. A Shankman által rendezett 2007-es verzió kultikus elődjét egyébként 1988-ban John Waters rendezte.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!