Szekeres Viktor

Az év legkisebb meglepetése

A jelenlegi egyik legnagyobb sikerű színdarabot egy tavalyi nagysikerű film szellemében fogják feldolgozni. A papírforma igazolódott.

Ahhoz képest, hogy a Mamma Mia!-nak mennyit kellet várnia, míg a színpadról eljutott a filmvásznakig, a Rock of Ages meglehetősen gyorsan kap egy moziverziót, hiszen a Variety értesülései szerint a Hajlakk és a Step Up 3D direktora, Adam Shankman aláírta szerződését, így rendezni és koreografálni fogja a készülő filmet. A Rock of Ages film forgatási munkálatai jövő nyáron kezdődnek és a tervek szerint a Warner Bros. 2011-ben fogja bemutatni.

A forgatókönyvet a musical készítője, Chris D'Arienzo fogja írni, s ha valaki még nem hallott volna a Rock of Ages-ről, akkor egy olyan, folyamatosan telt házakkal adott, tinédzserekről szóló darabról van szó, mely a Mamma Mia!-hoz hasonlóan régi slágerekből építkezik, csak ezúttal nem az ABBA, hanem a 80-as évek rockja jelenti az alapot olyan előadóktól, mint a Starship, a Foreigner, a Bon Jovi, a Europe, a Poison vagy az Extreme.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!