Szekeres Viktor

Újabb folytatás készül

Nem csak ismert és kasszasikernek számító filmeknek készül folytatás, hanem olyanoknak is, melyek értékesnek számítanak, de a nagy közönség előtt jóval ismeretlenebbek. Persze, ha az embernek ötlete van egy második részre, akkor az sem számít, hogy majd 20 év telik el a két epizód között.

A Dalban szőtt szerelem (Pure Country) 1992-ben mutatkozott be a mozikban és viszonylag jónak számító, 15 millió dolláros bevétellel fejezte be futását. A film Dusty Wyatt Chandlerről szólt, aki country-szupersztárként tér vissza szülőföldjére, hogy kis pihenés során ihletet merítsen.


A The Hollywood Reporter információi szerint George Strait ismét magára ölti a countryzenész karakterét a független film második részében, mely az A Pure Country Gift címet fogja viselni. A történet három angyalról fog szólni, akik csodálatos énekhanggal ajándékoznak meg egy csecsemőt, egy kislányt, aki idővel híressé válik.

Amikor viszont megszegi az angyalok szabályait, azok elveszik a hangját. A filmet Chris Cain fogja rendezni, a lányt pedig Katrina Elam, country énekesnő alakítja majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!