Szekeres Viktor

A Rock of Ages a nyár egyik nagy sikere lehet - itt az előzetes és a plakát

Ha érvényesül a papírforma, akkor a Rock of Ages nem csak a nyár egyik nagy sikere lesz, de talán a egyik legjobb hangulatú filmje is. Más kérdés, hogy nem mindenki gyomra fogja bevenni.

New Line Cinema tegnap bemutatta a Rock of Ages című musicalfilm első előzetesét. A Hajlakkot is készítő Adam Shankman által rendezett film az azonos című és hatalmas sikerű színpadi musical adaptációja lesz. Olyan műfajt kell elképzelni, mint az ugyancsak színpadi adaptáció Mamma Mia!, azaz nem eredeti dalokra fognak fakadni a film karakterei a történet véletlenszerű pontjain, hanem a 80-as évek klasszikusait fogják énekelni, s a számok szövegei természetesen többé-kevésbé illeni fognak a megzenésített szituációkra.


A Rock of Ages természetesen ún. sztárszereposztással készült, a főszerepekben Julianne Hough-t és Diego Bonetát láthatjuk, de fontos szerephez fog jutni a filmben Russell Brand, Paul Giamatti, Catherine Zeta-Jones, Malin Ackerman, Mary J. Blige, Bryan Cranston, Alec Baldwin és Tom Cruise - utóbbi szerepét természetesen az előzetes is kiemeli. A történet egyébként egy "kisvárosi lányról" és "egy városi fiúról" fog szólni (ennyiből ki lehet találni, hogy melyik számot fogják a karakterek együtt énekelni), akik a Sunset Stripen találkoznak, miközben Hollywoodról szőtt álmaikat hajszolják. A film során olyan együttesek dalait fogják előadni a színészek, mint a Def Leppard, a Europe, a Journey, a Foreigner, a Bon Jovi, a Night Ranger, a REO Speedwagon, a Twisted Sister, a Poison vagy a Whitesnake, de még folytathatnánk a sort.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Yany #3
    cicifirka: iiiaaaaúíaaaaúúííííííí :lol:
  • Wittgen #2
    Bírom az ilyen típusú filmeket, biztosan megnézem.
  • bcrics #1
    Hát a Vége kurvajóóó xD