Szekeres Viktor

Mégis folytatják a tisztogatást

Eleinte nem voltak túl jók a The Cleaner című sorozattal kapcsolatos visszajelzések, de úgy tűnik, hogy az A&E csatorna mégis elégedett volt a nézettséggel, így a segítségre váró drogosok kalandjai tovább folytatódhatnak - egyelőre csak Amerikában.

Hazai premierről egyelőre nincs hír, de nem is valószínű, hogy egy kis csatorna sorozata annyira érdekelné a hazai közönséget, hiszen, ahogy az az internetes reakciókból kiderül, nálunk az emberek zöme inkább csak természet- és dokumentumfilmeket néz a tévében - a nagy kérdés, hogy a mozis eredményekben ez miért nem realizálódik, hiszen a heti dokumentumfilm-premiert, a Hol az ördögben van Oszama bin Laden?-t az első hétvégén csak 199-en látták, míg a High School Musical 3. részét 40596-an. (Egyébként az Oszama premierje még így is jobb az Utolsó óra 166 nézős nyitányánál, ámde a Nagy csend 271 nézőjével szemben már alulmarad.)


De vissza a fő témához, olykor elkalandozik az ember. Az A&E csatorna a nyáron indította el új sorozatát, a The Cleanert, melyben egy csoport hol törvényes, hol törvénytelen eszközökkel próbálja megszabadítani a náluk jelentkezőket különböző függéseiktől (drog, játék, stb.).

A Benjamin Bratt és Grace Park főszereplésével készült széria első szezonja épp a napokban fejeződött be és a hírek szerint a készítők megkapták a második évadra is a megbízást, ami többek között a heti átlagosan 4,2 millió nézőnek köszönhető, bár ez a szám a három sugárzás összesített nézettségére utal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • god25 #5
    Ezt minden sorozatnál eljátszod Vikk', ha nincs mit írnod?
    Megszűnik, nem lesz több.
    Majd 1 hét múlva: még is lesz.
    Szedd már össze magad!
  • karit #4
    És még vagy fél millió másik nyolcast. Már ha érted, miről beszélek. ; )
  • karit #3
    + a BSG-ben alakítja Sharon "Boomer" Valerii-t.
  • Tabitha #2
    ffxi: Ha elolvastad a cikket, akkor talán nem nehéz kikövetkeztetni hogy talán a The Cleaner-be játszik.

    Nekem a sorozat annyira nem jött be, megnéztem belőle vagy 8-9 részt, de már eléggé untatott a vége felé.
  • ffxi #1
    Hű de csini az a csaj, melyikbe jácik? :)