Szekeres Viktor

Az m1 műsorra tűzi az év sorozatát

Mondhatni vita nélkül a Mad Men című sorozat volt a 2007/08-as tévés évad egyik legnagyobb nyertese, hiszen nem elég, hogy újoncként a legjobb drámának járó Golden Globe-díjat elnyerte, de még az AMC csatorna történetében az első legjobb sorozatnak járó Emmy-jelölést is magáénak tudhatta.

Az Amerikában tavaly nyáron bemutatott sorozat egy reklámügynökség életéről szól és érdekessége, hogy az 1960-as években játszódik, s éppen ezért a korszellemnek megfelelő viselkedési normák bemutatásával ismertetik meg a nézőt a korabeli világ üzleti szférájának életével.


Az olykor totális dohányfüstbe burkolózó széria, ahogyan arra a cím is utal, a férfiak világát mutatja be, ahol a nők inkább csak kellékek, mintsem emberszámba vett személyek. Persze kivételek mindenhol akadnak.

A Mad Ment Mad Men: Reklámőrültek címmel az m1 fogja sugározni, mégpedig szeptember 7-től, vasárnaptól este 9 órás kezdettel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • mrzed001 #20
    Nem, az a magyar aki kiáll a magyarság nemzettudata és szabadsága mellett.
    Az a magyar, aki nem hagyja hogy zsarnokok uralkodjanak felette.
    Az a magyar, aki tetteivel bizonyítja magyarságát, védi a hazát, a nyelvet, a kultúrát és a magyarként viselkedik (azaz mint már annyiszor a zsarnokot akár fegyverrel elkergeti).
    A struccok (kik a fejüket a homokba dugják) meg ugyebár állatok (tehát nem emberek, magyarnak meg pláne nem magyarok).
    De ezt inkább pl a Galgagyörk topicba, ne itt.
  • Bubbax #19
    Jah persze mert manapság MAGYAR kizárólag az árpádsávos törő-zúzó hitlerista bitang lehet. Húszezer kurvapecér kinevezi magát NEMZET-nek a többi meg kussoljon igaz??
  • mrzed001 #18
    Húúúúú, a vörösök már a spájzban vannak .....
    Szövegértés is nulla mellesleg, különben értenék mit is jelent az, hogy közszolgálati. Kérdezze meg kérem kezelőorvosát vagy, gyógyszerészét.

    "maszkos fideszesek"
    Ezt most komolyan le merted így írni? Szóval szerinted azok ott mind a fityeszre szavaztak előzőleg? És mégis mire alapozod eme mocskos rágalmadat?? Végeztél talán közöttük egy kis népszavazást?
    Azok ott nem fideszesek voltak, nem msz(m)p-sek, nem jobbosak és balosak, hanem MAGYAROK.
    Talán ez a jelző egy kicsit több annál, amit egyesek alant le tudnának írni magukról ....
  • Loverman #17
    miért is közvetítette volna a maszkos fideszeseket ahogy vandálkodnak az M1 épületében? Nem tudom mi lenne erre az értelmes válasz. Te filmre vetetnéd a megölésedet és felrakatnád a youtube-ra? erről ennyit

    amúgy nemtom miért kell fikázni a tv-ket, ha nem tetszik ne nézd, ennyi. persze akkor nem fröcsöghetnétek itt amire aztán kiveritek azt gondolva hogy hű de nagy arcok voltatok most. én NatGeo-t nézek, ennyi.
  • dez #16
    De, gondolom a überhiteles hírtévé megy egész nap...
  • dez #15
    Jó lenne már kideríteni, ki/kik adja/adják ezeket a full idétlen magyar címeket...
    Úgy vélem, egy kis csoport lehet, vagy talán egyetlen ember, ami/aki ezt a kezében tartja, mert ennyi idióta nincs.
  • berserk87 #14
    Én nagyon ritkán szoktam tv-t nézni(szinte soha), de ha mégis nézek, akkor általában az m1-et választom.
    Az m1-en nincs annyi film mint a tv2-őn vagy az rtl klub-on, de azok áltlában igényes jó filmek. Nem adnak reklámokat. És a sorozatok is többé kevésbé jók (Elit alakulat, 24, Gilmore Girls...).
    A tv2 meg az rtl klub annyi igénytelen mocskot próbál megetetni a magyar emberrel, hogy az már szégyen (Rex felügyelő, Kobra 11, Charly majom a családban meg a többi német film és sorozat, és az amerikai filmjeik, melyekben olyan jó színészek játszanak, mint Chuck Norris, Steven Segal, Dolph Lundgren ezt a sort is folytathatnám, meg a többi sorozat: A harc törvénye, Száguldó vipera, bűbájos boszorkák, Elveszett ereklyék fosztogatói, Tequila és Bonetti, Walker...és a barátok közt meg a jóban rosszban)

    Azért van egy-két műsor minden adón amit megnézek pl.:Heti hetes, Showder klub, Doktor House, Esti Showder Fábryval, néha megnézem a híradót az m1-en vagy tv taxit és ennyi.

    Ja és a Mad Men-ről eddig csak jót hallottam úgyhogy adok a sorozatnak egy esélyt.
  • Harry Seldon #13
    Újabb okos, értelmes, intelligens sorozat. Gratulálok.
  • schrank #12
    a 24-et már évak óta adja az m1 még se sláger náluk ...
  • TeDDyRuSh #11
    Szerintem ez is olyan sorozat lesz, ami csak amcsiban annyira érdekes, mármint hogy a "korszellemnek megfelelő". Engem érdekelnek az ilyen típusú filmek, egy vasárnap estét rászánok, amúgy is elég gáz vasárnapi filmeket tolnak a "nagyok". 10-től meg amúgy is megy az Office:)