Szekeres Viktor

Csúcsnézettséget hozott a füvezős sorozat

Ahhoz képest, hogy az első évadjában még csak alig félmillióan kísérték figyelemmel a nálunk már DVD-n is megjelent Weeds (Nancy ül a fűben) című Showtime-drámát, az idő múltával úgy tűnik, hogy egyre többen és többen kapnak rá a fű ízére.

A Weeds 4. szezonjának nyitórészét ugyanis több mint 1,3 millóan nézték Amerikában, vagyis majdnem annyian, mint nálunk egy Miami helyszínelők epizódot az RTL Klubon. Ha ehhez még hozzávesszük, hogy az egy órával később sugárzott ismétlést újabb 600 ezer néző tekintette meg, akkor még a hazai Barátok közt-nézettség is elbújhat a Weeds sikere mellett.


Ilyen adatokkal természetesen nagy összegekkel lehet fogadni arra, hogy jövő nyáron is képernyőn lesz az Weeds az 5. évaddal, hiszen úgy tűnik, hogy használt az alkotók által meglehetősen radikális húzás, amivel felfrissítették a sorozatot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • pitiless #5
    annyiban megállhatja a helyét az összehasonlítás, hogy azok a showtime adók amin megy a weeds kb 10 milliónak(tipp)van bekötve. Ahhoz képest már szép eredmény, de a show az télleg kurva jó, szóval megérdemli.
  • m4G1c #4
    "Ha ehhez még hozzávesszük, hogy az egy órával később sugárzott ismétlést újabb 600 ezer néző tekintette meg, akkor még a hazai Barátok közt-nézettség is elbújhat a Weeds sikere mellett."

    nem arról van szó, hogy usában a cikk szerint 1,9 millióan látták összesen ezt a sorozatot? teljesen debil a szöveg, ez biza egy értelmetlen összehasonlítás.
  • winnie #3
    "nem éppen a legszerencsésebb , mert ők 300 mi 10 millióan vagyunk "

    30-szor annyian vannak és mégis többen nézik a bk-t? ha nem néznék többen, akkor lenne értelmetlen:)
  • Zocsi #2
    A Weeds tényleg jó! Van benne irónia, a csaj is helyes, és a környég se ragad a szilikontól. Problémák mindenütt vannak, de nem mindegy ki hogyan kezeli le! Amennyire elvont, annyira valószerű is az egész!
  • morden #1
    Gondolom ez csak reklám a dvd-nek mert értelmetlen a cikk. Amerikai nézőszámot összehasonlítani a Magyarral hát ... nem éppen a legszerencsésebb , mert ők 300 mi 10 millióan vagyunk , de hátha jobban fogy majd a dvd itthon nálunk a bújtatott reklám miatt :D