Szekeres Viktor

A szülők újabb sorozatot torpedóznak meg?

Újabb sorozat nyerte el az amerikai Parents Television Council nemtetszését, mely azokat a lelkiismeretes szülőket tömöríti, akik aggódnak a médiából gyermekeik felé áramló negatív felütésű jelenségektől.

Miután nem is olyan régen a Kaliforgia című sorozat ellen emelték fel a hangjukat (Ausztráliában), majd pedig a kábeltévére tervezett Dexter országos csatornán való leadása szúrta a PTV szemét, az egylet újabb áldozat után nézett.


A Swingtown című frissen indult CBS-dráma a 70-es évek szabad felfogású korszakában játszódik, melyre többek között a nyitott házasság is jellemző volt- A PTC ennek bemutatását kifejezetten aggályosnak tartja és a sorozat műsorról történő levéltelét kéri.

Egyébként a 22.00-s kezdési időpontú széria érdekes módon az NBC egyik horrorsorozatával megy egy időben, de úgy tűnik, hogy azt még nem sikerült megnéznie a szervezetnek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • pitiless #17
    "Egyébként a 22.00-s kezdési időpontú széria érdekes módon az NBC egyik horrorsorozatával megy egy időben, de úgy tűnik, hogy azt még nem sikerült megnéznie a szervezetnek." -ezen jót röhögtem.
    Azé azt megtom érteni, hogy a dexteren meg a californicationon kiakadtak a ptcnél, de a swingtown az más kategória. Amúgy ha 1 ilyen gittegyletnél dolgozom kapok pízt? Me eddig ingyen néztem minden szart, de ha fizetnének is érte az lenne a mennyország.
  • Che #16
    redfish tény nem vagyok család apa...de amikor nekem anno gondom volt a tanárral általános iskolában akkor anyám betrappolt és leosztotta a tanárt, ha jogos volt.És soha semmi gondom nem volt, öcsémmel ugyan ez a szitu.Amúgy meg ezt, hogy magyaróra helyett a Gőzekét nézik lehet jelenteni az igazgatónál és megvan oldva.Most az, hogy 10évesen nem kell horrort nézni abban egyet értek, de idősebben már nyugodtan lehet engedni, mertha nem kretén a gyerek akkor felfogja, hogy az nem valóság.Mint én vagy ezer más társam.Öcsém 11 éves és az új Rambo nézésénél kizavatam mert nagyon szaftosak voltak a robbanásos jelenetek és megértette miután elmagyaráztam neki hogy nem ezt kell megtanulni 1-2év múlva már megnézheti.Viszont a ".VH-ról lassan többet tud mint én és ezeket a tv miatt tudja.Nem csak szenny megy a TV-ben ez attól függ mit néz az ember.Nyílván vannak határk amit egy kisgyereknél nem szabad átlépni(10évesen énse nézhettem meg az Alient pedig akartam) d ha túlzottan lekorlátozzák szerencsétlen gyereket akkor ő lesz a legnagyobb parti arc aki minden balhéba benne van mert "fuck muter,fater ezt azért mert tiltottatok" és ez így van mert sok ilyen "kis gyereket" ismerek sajnos.
  • 05lampard #15
    Nekem mindegy, mit tiltanak le; rakják fel a jókat torrentre, tv már 1 éve nem volt bekapcsolva :P
  • redfish #14
    Emberek!
    Akik itt alattam beírtam, azoknak lefogadom NINCS gyerekük...

    Na, akkor most elmesélem, hogy nálunk alapból be sem kapcsoltuk a TV-t pl. a VV-n, vagy az idióta Győzike műsoron, a gyerekeket nem is érdekelte...
    EGÉSZEN ADDIG, míg az iskolában a többi gyerektől és a magyartanár nénitől nem hallották a hírét ezeknek mocsok műsoroknak!!!!
    A VV és a Győzike show mindennapi téma volt a magyar órákon, tanárnéni lelkesen beszámoltatta a gyerekeket kinek mi a véleménye a tegnapi adásról és naná hülyebunkó volt, aki nem látta a műsorokat.
    A tanárnéni videókat vitt be, nehogymár valaki lemaradjon a "szaftos" részekről...

    Egyszerűen tehetetlen voltam, ezen a ponton már képtelenség TILTANI, mert annak csak az lett volna a vége, hogy hazudozásra kényszerítem a gyerekeimet.
    Egyet tehettem : OK, nézhetik, de legalább a mi felügyeletünkkel, ha (szerintem) olyan történik, ami helytelen, azt legalább helyre tudjuk tenni a kis fejükben, ne pedig mások máshol egy negatív cselekedetet követendőnek fogadtatnak el velük!

    Iszonyú nehéz otthon jóra tanítani és a jó felé terelgetni a gyerekeket, ha az iskolában épp a magyar tanár lelkesedik 1000rel a ValóVilág, meg a Győzike műsorokért...

    Aki azt hiszi, hogy lehet tenni valamit az ilyen tanárok ellen, az megint óriási tévedésben van, mert akinek van gyereke, az pontosan tudja, hogy a szülőknek javasolt kussolni az iskolákban, ha nem akarnak kellemetlenséget a gyereküknek...

    Mi pl. soha nem engedtünk horror-filmeket nézni a gyerekeinknek (mi sem nézünk), de legnagyobb döbbenetemre mégis szóról-szóra ismerik a gyerekeim a legvéresebb horror filmek tartalmát: valaki mindig akad az osztályban, aki beviszi a filmet és (gondolom) szünetben megnézik közösen! Minden osztályban van TV és videó.

    Na, ennyit arról, hogy a szülők mennyit tehetnek a gyerekek nevelése ügyében.

  • Loverman #13
    úristen, te el is hiszed amit írsz?
  • Loverman #12
    inkább sorozattal b*sszanak ki mint játékkal
  • Che #11
    Aberáltek lehetünk, de elhízottak max egy jó gulyástól, hambitól biztos nem.Legalábbis a környezetem nem azon él.:)
  • winnie #10
    "Sok aberált hamburger faló elhízott nyomorék.Undorító amit csinálnak és ahogy a saját hülyeségeiket a másikra akarják ráerőszakolni."

    ha nem írod oda az ország nevét, ebből még magyarországra is lehetne asszociálni.
  • Che #9
    A probléme neve egyszerű:USA!!!Sok aberált hamburger faló elhízott nyomorék.Undorító amit csinálnak és ahogy a saját hülyeségeiket a másikra akarják ráerőszakolni.Mindenről csakis ők tehetnek, de persze ők egyből másra mutogatnak!A pénzt költeni hülyeségekre azt nagyon tudják.Elég csak emgnézni egyszer a Viva tv-n azt a műsort amiben elkényezetett libák éppen a 16. szülinapjukat ünnepelik. több száezre bulikkal(dollárban) és ha nem egy 550SL mercit kap aputól egyből leégett a haverok előtt és apu egy kretén valaki lesz.Undorító és mi ezektől tanulunk sajnos.Ha van egy korhatár akkor azt bekell tartani arról nem beszélve, hogy 10évenek este 9 után ágyban a helye.Arról nem is beszélve, hogy nem a filmgyártó tehet arról, hogy néhány kretén supermennek hiszi magát és megkéri a haverját, hogy ugyan már lőj fejbe apád szögbelövöjével.Szóval tisztelt "felháborodott apukák és anyukák" nem most kell elekezdeni gyereket nevelni és nem a tv elé kell ültetni őket, hanem kivinni a szabadba és esti meseként nem a Fűrészt kell fel olvasni hanem a Micimackót pl és máris nincs gond.Ha meg apu pornót akar nézni akkor nézes miután a kicsik alszanak vagyha éppen arra gerjed anyu ahogy Stalone bácsi vicsorítva torkot tép akkor azt is mellőzék a gyerek előtt.ennyi.
  • SonicBoom #8
    ja, a 70-es évek világa az rohadtul káros, de 17 évesen a gyerek mehet irakba embereket ölni, az nem aggályos.

    túl sok szabadidejük van, és álszentek is. rossz kombináció.