Szekeres Viktor

Még több szex a klinikán

Amerika egyik legnézettebb sorozata a Grace klinika, s a sikert az alkotók úgy próbálták meglovagolni, hogy a nézők egy kedvenc karakterének, Addison Montgomery-nek saját sorozatot adtak, melyet idehaza Dr. Addison címmel az RTL Klub mutatott be.

Mondanunk sem kell, hogy a sikert borítékolni lehetett, a Private Practice eredeti címre hallgató dráma a tavalyi tévés évad egyik legnézettebbje lett, így Amerikában már javában a második évad történései zajlanak a képernyőn.


És, bár a nézettség némiképp csökkenésnek indult, a Dr. Addison még így is majdnem 10 millió embert ültet le a tévékészülékek elé, így talán még a rajongókat sem érte sokként a hír, miszerint az ABC csatorna újabb epizódokat, szám szerint kilencet kért az eredetileg megrendelt 13-hoz a második évadban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • The Nanny #1
    Azért cikkírás előtt érdemes volna szétnézni, ha máshogy nem, hát icipicit kutatni a neten, hogy éppen ez volt az a sorozat, amihez idén tavasszal "magyar cím kerestetik" játék indult, és a Dr. Addison cím csak második helyre volt elég, mert az RTL a Doktor Addisont választotta.