Szekeres Viktor

Veszélyben a Cápa

Idehaza a James Starkról szóló jogi dráma Shark, a törvényszéki ragadozó címmel megy a TV2-n, illetőleg csak ment, mert a húzós törvényszéki sorozat nálunk lepihent addig, míg a TV2 ki nem deríti, hogy melyik a legkedvezőbb időpont számára.

És amíg nálunk az 1. évad befejezésére várnak a nézők, addig Amerikában közeledik a 2. évad fináléja és közben a rajongók egyre inkább eltelnek kétséggel, hiszen egyáltalán nem biztos, hogy folytatódhat a Shark - minden jövő héten dől el, a CBS sajtótájékoztatóján.


Az ok egyértelmű: a csökkenő nézettség és a kevés, 18-49-es korosztályba tartozó néző. Míg az első évadban a Shark magasan 10 millió fölött teljesített (mivel csütörtök esténként, a Helyszínelők mögött adta a csatorna), addig a 2. évad epizódjai vasárnapra kerülve éppen hogy megközelítették a 8 számjegyű határt.

Ráadásul az utóbbi hetekben már kedden vitézkedhet James Woods sorozata, azonban a legutóbbi adás nézettsége (10,43 millió) továbbra is csak az elégséges szintet üti meg, így egyelőre elég nagy az esély arra, hogy az évad végén örökre bezárul a tárgyalóterem ajtaja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • csuszi #3
    többet. 10 milla az csak az usa.
  • bmw #2
    De ha forditott szempontbol nezzuk, akkor leszarnak 10 millio embert!
    Nevetseges
  • Ajnasz #1
    Kemény világban élünk...