Szekeres Viktor

A Halálos iramban 7 nem előzményfilm, hanem folytatás lesz

Mivel ember nincs, aki ne várná a Halálos iramban hetedik részét, pár érdekesség biztos jól jön mindenkinek.

Itthon április másodikán, Amerikában pedig harmadikán kerül bemutatásra a Halálos iramban 7 (Furious 7), mely a kiadott hivatalos szinopszis szerint végre igazi folytatásfilm lesz, hiszen története nem a harmadik epizód, a Halálos iramban: Tokiói hajsza ideje előtt fog játszódni, mint a negyedik, az ötödik és a hatodik rész, hanem azt követően. A filmmel kapcsolatban további érdekesség, hogy a készítők meg akarták nyerni az egyik szerepre Denzel Washingtont is, aki maga még sosem szerepelt folytatásfilmben, azonban az Oscar-díjas színész végül nem vállalta a feladatot, helyére került a stábba Kurt Russell, aki ugyancsak nagy fogásnak számít, hiszen az elmúlt 8 évben mindössze két másik filmben szerepelt.


Szerepelni fog viszont a filmben két Feláldozható is, azaz olyan színész, aki a Sylvester Stallone-féle The Expendables-sorozatban is feltűnt: egyikük Ronda Rousey, másikuk pedig természetesen Jason Statham, akit a szemfülesek már a hatodik filmben is felfedezhettek maguknak. Ugyancsak kap egy kisebb cameót az ausztrál Grammy-jelölt énekesnő, Iggy Azalea.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Macropus Rufus #4
    "Mivel ember nincs, aki ne várná a Halálos iramban hetedik részét,"
    erős általánosítás. Én pl. nem várom.
  • Jawarider #2
    Magyarul betehették volna a video-t.....
  • xido #1
    Arra leszek kiváncsi,hogy az imdb szerint szereplő Lucas Black - a tokyo főszereplője - milyen szerepet kap ebben a részben..és milyen helyszínt..