Szekeres Viktor

Új képek a Halálos iramban 7 forgatásáról

Nemsokára előzetesünk is lesz, de addig lássunk két új képet a Halálos iramban 7 forgatásáról.

A rajongók minden bizonyára azonnal vágják, hogy már csak 7 hónap választ el minket a Halálos iramban 7 (Fast & Furious 7) amerikai premierjétől, s mindez azt jelenti, hogy nemsokára elkezdődik a film kampánya, mely feltehetően egy teaser videót (is) jelenteni fog. Addig marad nekünk a nemhivatalos kampány, amit Vin Diesel folytat Facebookján - ennek keretében a napokban újabb két fényképet nézhettünk meg a filmből.

Klikk
ide! Klikk
ide!

A jövőre április 15-én bemutatásra kerülő akciófilmet James Wan rendezte, a főbb szerepekben pedig olyan színészeket láthatunk Diesel és Walker mellett, mint Dwayne Johnson, Jason Statham, Tyrese Gibson, Tony Jaa, Kurt Russell, Nathalie Emmanuel, Djimon Hounsou, Lucas Black és John Brotherton. Diesel a képekhez még azt is hozzáfűzte, hogy a Universal levetítette számukra a Halálos iramban 7 előzetesét, mely láttán nem jutott szóhoz. Persze nem feltétlenül a látványnak köszönhetően, hanem annak, hogy érzelmes és keserédes lett a trailer.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • TuskoMobile #3
    Brian feltámad
    Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2014.11.29. 14:43:33
  • masterthief #2
    Az első 2 része volt a legjobb. Űberelhetetlenek. Mind történetileg, mind zeneileg. Na meg a szereplő gárda.
  • tomboy013 #1
    Érdekes, hogy az 5. részig nem is igazán szerettem a filmet, a 7. részt meg úgy várom mint a messiást :D Remélem jó lesz.