Szekeres Viktor

Lélegzetelállító Halálos iramban 7-videó érkezett

Az n+1. Halálos iramban 7-videó is látványos lett.

Már többször leírtuk, de még mindig érvényes, hogy van abban valami fura, hogy egy hatalmas méretű "beépített" közönséggel rendelkező, sikerre bizton számító film esetében megszámlálhatatlan előzetes és promóciós videó készül. Hiszen az ember azt gondolná, hogy a Halálos iramban-széria hetedik részéről mindenféle információ és reklámanyag nélkül is el tudja dönteni a néző, hogy érdeklődik-e iránta - mondjuk az első hat epizód alapján. De persze nyilván lesz, aki a tizedik reklám után válik bizonytalanból jegyvásárlóvá, így nem érheti szó a ház elejét csak azért, mert egy új betekintés készült a filmhez, főleg, ha ennyire látványos.


Az Amerikában április 3-án, itthon pedig egy nappal korábban bemutatásra kerülő akciófilmet a Fűrésszel befutó, legutóbb pedig a Démonok közöttel nagy sikert arató James Wan rendezte. A főbb szerepekben pedig olyan színészeket láthatunk Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Tyrese Gibson, Michelle Rodriguez és Jordana Brewster, de a visszatérők mellé "újoncként" érkezik Tony Jaa, Kurt Russell, Nathalie Emmanuel, Djimon Hounsou, Ronda Rousey és John Brotherton is, valamint korábbi szerepükben ismét látható lesz Lucas Black és Jason Statham.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Venom T #4
    Igen, csak a Pókember meg a Marvel univerzum úgy ahogy de hű maradt önnönmagához.
    Míg ez a szappanopera lassan már kezd komédiába átfordulni.
    Van a szöszi (Paul) aki egy FBI ügynök volt, értett a kocsikhoz, tudott vezetni. Innen indult a Story. Vin Diesel detto. Csak a másik oldalon.
    Most meg már ott járunk, hogy lassan ők a az Ocean's eleven (vagy tököm tudja hányan vannak) az ötödik résztől, meg a hatodikban már lassan aThe Expendables egy személyben.
    De legalábbis a SEAL kommandóba simán elmehetne mindegyik gond nélkül olyan repertoárokkal rendelkeznek lassan, mint a közelharc, automata lőfegyverek és gépkarabélyok magas szintű ismerete. Az ötödik részben olyan bravúros rablást eszeltek ki, hogy ilyen fokú stratégákat minimum tábornokként kéne alkalmazni.
    A Japó gyerek meg tudja állapítani, egy kézmozdulat alapján, hogy a csaj ex moszatos...
    Hát én itt dobtam le a gépszíjat...

    Ez már mindenről szól lassan de nem a kocsikról :D
  • DarkLighter #3
    Hihető, mert már többen megcsinálták ezt a mutatványt. A pókemberhez meg a többi hőshöz senki nem írja oda szmájlival, hogy hihető. LoL
  • Cyberdog #2
    Há' jaaa. "Könnyen hihető" :D
  • culas25hc #1
    Ekkora faszságot...