Szekeres Viktor

A Halálos iramban 7 előzetese mindent visz

A Halálos iramban készítői még mindig nem fogytak ki az ötletekből, amit a nézők jegyvásárlással díjaznak.

Jött, látott és győzött a Halálos iramban-sorozat hetedik részének első előzetese. Az egyelőre hivatalos magyar címmel még nem rendelkező, illetve csak Halálos iramban 7-ként emlegetett Furious 7 első trailerje alig 2 nap alatt 10 milliós nézettségre tett szert a YouTube-on, így nem túlzás kijelenteni, hogy a film még az előző epizód 788 millió dolláros nemzetközi összbevételét is túlszárnyalhatja. Arról nem is beszélve, hogy a trailer alapján a készítők úgy tűnik, nem akarnak kifogyni az ötletekből.


Az Amerikában április 3-án, itthon pedig egy nappal korábban bemutatásra kerülő akciófilmet a Fűrésszel befutó, legutóbb pedig a Démonok közöttel nagy sikert arató James Wan rendezte. A főbb szerepekben pedig olyan színészeket láthatunk Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Tyrese Gibson, Michelle Rodriguez és Jordana Brewster, de a visszatérők mellé "újoncként" érkezik Tony Jaa, Kurt Russell, Nathalie Emmanuel, Djimon Hounsou, Ronda Rousey és John Brotherton is, valamint korábbi szerepükben ismét látható lesz Lucas Black és Jason Statham.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bertino #7
    azért a Mad Max 4 előzetese is eléggé mindent vitt.
  • Ender Wiggin #6
    lesz benne 100 tonnás péncélterem húzás megint? ha nem, akkor nem érdekel :-D
  • who am I 7 #5
    igazad van, fel sem veheti a versenyt egy random barátok közt résszel
  • pignoris #4
    Fú ez olyan getszidurva hogy magamalá kuláztam... csimbampuff, csikorgó kocsik meg bikinis bulák és még Statham is nem beszélve a Walker utánérzésről... háát gyerekek ez orgazmikus bevétel lesz..
  • Narxis #3
    Ez rohadt jó lesz!
  • e98ff #2
    Ez még mindig ugyanaz a film, mint az első rész? Dögös csajok, cool verdák, sebesség, hörgő motor, lövöldözés, drogok...
  • Ender Wiggin #1
    mindent visz... a józan észt is.