Szekeres Viktor

Egyre jobbak a Halálos iramban 7 előzetesei?

Ezúttal egy nemzetközi videó érkezett Vin Diesel új filmjéhez.

A Halálos iramban 7 (Furious 7) marketingesei, a készítőkhöz hasonlóan nem fogják vissza magukat - ez pedig épp ugyanúgy vonatkozik a film előzeteseinek egyre növekvő számára, mint ahogy azok tartalmára is. Ilyen reklámanyagok után elképzelhetetlennek tűnik, hogy ne legyen siker a film, főleg azok után, hogy sok olyan véleményt is olvasni az eddigi részekről, amiket a széria utálói fogalmaztak meg, ami azt jelenti, hogy a Halálos iramban-filmek még azokat is érdeklik, akik egyébként nincsenek oda értük.


Az Amerikában április 3-án, itthon pedig egy nappal korábban bemutatásra kerülő akciófilmet a Fűrésszel befutó, legutóbb pedig a Démonok közöttel nagy sikert arató James Wan rendezte. A főbb szerepekben pedig olyan színészeket láthatunk Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Tyrese Gibson, Michelle Rodriguez és Jordana Brewster, de a visszatérők mellé "újoncként" érkezik Tony Jaa, Kurt Russell, Nathalie Emmanuel, Djimon Hounsou, Ronda Rousey és John Brotherton is, valamint korábbi szerepükben ismét látható lesz Lucas Black és Jason Statham.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zenszkij #2
    Hagyjuk már ekkora baromságot, hogy átugrat a másik felhőkarcolóba. Ideje lenne kaszálni már ezt a halálos marhaságot.
  • Dewri #1
    Lassan már ott tartunk, hogy ha a sok előzetes jeleneteit a megfelelő sorrendben összevágjuk, már láttuk is a filmet. Aki mindet megnézi, a moziban majd szétunja magát, mivel arra fog eszmélni, hogy minden jelenetben előjön az "ezt már láttam" élmény...