Szekeres Viktor

Kiszivárgott a Halálos iramban 7-ben szereplő összetört autók listája

Még minden idők harmadik legdrágább autóját is összetörhetik a Halálos iramban 7-ben.

A Halálos iramban hatodik részének premierje előtt is kikerült a stúdiótól azon autók listája, amiket használnak, illetve leamortizálnak a filmben, s ez nincs másképp a hetedik epizód, a Furious 7 előtt sem. Az április első hetében bemutatásra kerülő, James Wan által rendezett filmben ismét bőségesen vonultatnak fel régi kocsikat, mint ahogy újakat is. (És ezzel kapcsolatban most már tényleg csak az a kérdés, hogy a hangok szintjén az első epizód óta zseniális Halálos iramban-széria miért nem kapott sosem esélyt komolyabb díjakra hangkeverés kategóriában.)

A Halálos iramban 6 124 különböző autót vonultatott fel, a hetedik rész ezt a számot jó eséllyel túl fogja szárnyalni, de a 250 millió dolláros költségvetésből valószínűleg sok mindenre futotta. Íme a kiemelt járgányok: Dom továbbra is 1970 Dodge Charger R/T-t fog vezetni, a hatodik rész végén feltűnt 1970 Plymouth Barracuda is vissza fog térni, sőt, jó eséllyel fontos szerephez jut, ugyanis a forgatási munkálatok során elég sok példányt láttak belőle a bámészkodók.

Ezek mellett láthatunk egy terepviszonyokra átalakított 1967 Chevrolet Camaro Z28-at, Paul Walker karaktere most egy 1989-94 Nissan Skyline GT-R R34-et fog hajtani, jön egy 2011 Dodge Challenger SRT-8, a 2,25 millió dollárba kerülő 2011 Bugatti Veyron (ugyanabban a jelenetben benne lesz egy Ferrari 458 Italia is - lehet szurkolni, hogy karcolások nélkül megússzák, különben egyes autófanatikusok mentek szívrohamot kapnak), a fő rosszfiút alakító Jason Statham egy 2004+ Aston Martin DB9-et vezet majd, Romannek most egy 2014 Maserati Ghibli jutott, Paul Walker japán kocsikat előnybe részesítő karaktere egy 2011+ Subaru Impreza WRX STi-be is beül majd, és végül, minden idők harmadik legdrágább autója (3,4 millió dollár!), a Lykan HyperSport is szerepelni fog a filmben - ld. a fenti képen.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Garou #6
    Ez a Lykan egy vicc. Tul draga, hogy kivigye a tulaj meghajtani, de nem is erdemes, mert nem egy-ket auto van, ami hasonloan gyorsul, es meg a stabilitasuk is jobb mint ennek a libanoni ekszerdoboznak. Es mondjuk huszadannyiba kerulnek (Carrera Turbo S pl). De a gyemantokkal kirakott fenyszoro biztos megeri az arat.
  • Zombee #5
    Azért az új autókról sokat elárul Vin Diesel 70-es Charger-e...
  • Gab0523 #4
    "1989-94 Nissan Skyline GT-R R34-et fog hajtani"
    Ez érdekes baleset lehetett...
    R34 '99-'02
    '89-'94 Az R32.
  • Sir Cryalot #3
    Egy pillanatra megállt bennem az ütő hogy "halo" filmről lehet szó...
  • Ender Wiggin #2
    A Lykanból eddig nullát adtak el, így eléggé megelőlegezett dolog, hogy harmadik legdrágább. Majd akkor, ha lesz olyan idióta, aki fizet érte...
    A legtöbb autót összetőrő film a Transformers 3 (500+), aztán Matrix Reloaded és csak után jön az FF5 260 összetört autóval.
  • J i GS a W #1
    mese film