Szekeres Viktor

Az egyik legjobb rendező készítheti a Steve Jobs-mozifilmet

Ismét összeállhat a zseniális Social Network - A közösségi háló készítői gárdája.

A The Hollywood Reporter információi alapján David Fincher tárgyalásokban áll a Sony Pictures-szel, a stúdió ugyanis azt akarja, hogy a neves rendező készítse el az ő Steve Jobs-mozifilmjüket. Ha létrejön a megegyezés, az azt jelentené, hogy ismét összeállna a Social Network - A közösségi háló alkotói gárdája, hiszen az új filmnek is Scott Rudin a producere, a forgatókönyvet pedig újfent Aaron Sorkin írta Walter Isaacson életrajzi könyve alapján.

Fincher legutóbb A tetovált lányt dolgozta fel nagy sikerrel, s emellett a Kártyavár (House of Cards) című sorozat bevezető epizódját rendezte meg. Legújabb filmje az ősszel bemutatásra kerülő Gone Girl lesz, valamint az HBO-s sorozatfeldolgozásán, a Utopián is munkálkodik. Azt egyelőre még nem tudni, hogy ki lesz a Sony Steve Jobs-filmjének főszereplője.

Steve Jobs halála után egyébként más stúdió is elkezdett az Apple alapítójáról szóló filmen dolgozni. Az Open Road jOBS-a Ashton Kutcherrel világszerte 35 millió dollár bevételt termelt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #3
    1. Mert ez nem stipistop alapon megy. Ha valaki csinálni akar, akkor ne más határozza meg, hogy csinálhat-e. Attól, hogy valaki csinált, más is csinálhat. Ráadásul ez teljesen más lesz. (Arról nem is beszélve, hogy a Jobsot alig látta valaki, ezt meg sokan fogják megnézni.)
    2. Te nem, még sokan nem. De nyilván a túlnyomó többség annak nevezi. (Vagy véletlenül arra gondolták, hogy egy random hírben azt írják bele, hogy "Merwenus szerint" milyen? Mondd, hogy nem.)
    3. Mert még nincs jó forgatókönyv? Írjál, vagy írass. Abból lesz film, amit ők akarnak, nem amit te. Sok mindenről nincs film Hollywoodban.
  • Ender Wiggin #2
    mert gates még él, és annak ellenére, hogy jobs sem volt szent, gatest egyenesen a sátánnal azonosítják. viszont gates legalább milliárdokat jótékonykodott már el, és elég sok fejlődő orszában sokat köszönhetnek neki. jobs-ról ugyanezt nem lehet elmondani...
  • Merwenus #1
    1) Jobs mozifilm már van, minek még egy ilyen hamar?
    2) Social Network egy rakás szar, úgyhogy zseniálisnak nem nevezném.
    3) Miért nem filmesítik meg a többi legendát pl. Bill Gates történetét?