Szekeres Viktor

Ütős előzetest kapott a WikiLeaks-mozifilm

Megérkezett a Julian Assange élete alapján készült The Fifth Estate első előzetese. A WikiLeaks alapítójáról szóló film főszerepét Benedict Cumberbatch alakítja.

Megérkezett a The Fifth Estate első előzetese. Ez lehet, hogy így nem sokakat ajz fel, de ha elmondjuk azt is, hogy a DreamWorks Pictures által forgalmazott filmet emlegettük eddig (és fogjuk továbbra is) WikiLeaks-filmként, akkor már többen kaphatják fel a fejüket. A The Fifth Estate afféle thriller lesz és rendezője nem más, mint Bill Condon, aki pályája során rendezett már Kampókéz 2-t és Dreamgirls-öt, sőt, ő készítette az Alkonyat-széria negyedik és ötödik részét.


A The Fifth Estate a tervek szerint Amerikában október 18-án kerülne bemutatásra, azonban a magyar premierről eddig semmit nem tudni, bár valószínűsíthető, hogy mi is moziban láthatjuk a filmet. Azt a filmet, melynek főszereplője a Julian Assange-ot alakító Benedict Cumberbatch, s mellette még olyan színészeket láthatunk, mint Daniel Brühl, Anthony Mackie, David Thewlis, Alicia Vikander, Peter Capaldi, Carice van Houten, Dan Stevens, Stanley Tucci és Laura Linney.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Magiszter #2
    Hmmm... Bemutató alapján felkerült a megnézendő listára. Főleg hogy jó színészek tömkelege is van benne.
  • Narxis #1
    Na ez nagyon zsír lesz!