Szekeres Viktor

Mozifilm készül Peléről

Szeptember 30-án kezdték el forgatni Brazíliában a Peléről szóló mozifilmet, mely szereplőgárdájához a napokban több ismert színész is csatlakozott. Az alkotás a tinédzser Peléről, a focista felfedezéséről és a csúcsra vezető újáról fog szólni.

Az Imagine Entertainment és a Seine Pictures mozifilmet készít Pelé, a híres brazil focista életéről, illetve annak egy szakaszáról. A már forgó produkcióhoz a napokban újabb színészek csatlakoztak, többek között Vincent D'Onofrio, Rodrigo Santoro, Colm Meaney és Diego Bonita. A filmet Michael és Jeff Zimbalist fogja rendezni, a legendás sportolót pedig Kevin de Paula, valamint Leonardo Lima Carvalho fogja alakítani - előbbi a 13 és 17 éves Pelét, utóbbi pedig a 10 éveset.

A szereposztásból tehát az is kiderül, hogy a film a sportoló életének mely időszakára fog koncentrálni: azt láthatjuk, hogy fiatal srácból, hogy lesz világhírű tehetség, aki 1958-ban 17 évesen Brazília első labdarúgó világbajnoki címét eredményező gólt szerzi. A színészek közül D'Onofrio a brazil válogatott edzőjét, Feolát játszhatja, Boneta Josét alakítja, Pelé fő riválisát a csapaton belül, míg Meaney a svéd válogatott edzőjét, Raynort személyesítheti meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!