Szekeres Viktor

Új előzetest kapott a Mély torok-mozifilm

Az amerikaiaknak már egy hónapot sem kell várniuk és láthatják a Linda Lovelace életéről szóló filmet, a Lovelace-t, melynek főszereplője Amanda Seyfried. A magyar premierről nincs információnk.

A Lovelace című életrajzi film pár napja megjelent amerikai előzetesét máris követte egy nemzetközi trailer, melyeket remekül össze lehet hasonlítani, hiszen ezekből a videókból is kiderül, hogy mi jár a marketingesek fejében, amikor az amerikai, és amikor az Amerikán kívüli közönséget próbálják meggyőzni a jegyvásárlásról. A Lovelace amerikai premierjére augusztus 9-én fog sor kerülni, a címszereplőt Amanda Seyfried fogja alakítani, partnerei pedig olyan színészek lesznek, mint Peter Sarsgaard, Sharon Stone, Juno Temple, Wes Bentley, Hank Azaria, Bobby Cannavale, Chris Noth, Robert Patrick, James Franco, Eric Roberts, Adam Brody, Chloe Sevigny és Sarah Jessica Parker.


A Lovelace története Linda Lovelace-ről szól, aki pornósztár volt és főszereplője az 1972-ben a mozikban elsőként bemutatott pornófilmnek, a Deep Throatnak, melynek normális története és még poénjai is voltak. A színésznő élete azonban nem csak a filmezés körül forgott, hiszen idővel a szexuális szabadságot hirdetők szóvivőjévé is vált, majd pedig meglehetősen sötét tónusú események keresztezték életét.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #1
    Mely torok, Sharon Stone, aham ertem En.:))