Szekeres Viktor

Itt A csodálatos pókember 2 első, 4 perces előzetese

A lehető legtipikusabb elemeket használják fel A csodálatos pókember 2 első előzetesében mind képi hatások, mind hanghatások tekintetében, de a végeredmény még így is korrekt.

Már azt hittük, hogy nem láthatjuk, de pár napja úgy tűnik permanensen is kikerült a netre A csodálatos pókember második részének első, valódi előzetese. A trailert a nemrég San Diego városában megrendezésre került Comic Con elnevezésű képregényes, filmes és tévésorozatos rendezvényen mutatták be exkluzív jelleggel, de a netre hivatalosan nem került fel. Érdekes módon, a korábbi évek gyakorlatával ellentétben a kamerával, illetve mobiltelefonnal felvett verziók sem özönlötték el a világhálót, de most úgy tűnik, hogy az érdeklődők mégis megnézhetik a kérdéses képsorokat.


Azokat a képsorokat, melyek részletes leírása korábban már felkerült a netre, így nagy meglepetést nem fognak okozni, ráadásul a felvétel minősége sem az igazi, így sok minden a nézői képzeletre van bízva, de azért mégiscsak több, mint a semmi. Főleg azoknak, akik már most szeretnék két kézzel habzsolni a jövő év májusában bemutatásra kerülő filmről szóló spoilereket.

Törlés esetén itt is meg lehet tekinteni a trailert.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tomboy013 #3
    Szerintem Maguire borzalmas színész, a pókember alakítása egyszerűen szánalmas produkció volt. A mostani igaz hogy elég nyáltengeres de legalább vicces is, szerintem sokkal jobb mint az elődje volt.
  • ricsa008 #2
    szvsz sokkal jobb az uj széria mint a régi itt télleg egy laza pókember van Tobi kicsit feszes volt máskülömben teismered Bieber-t? mutaszt egy képet ahol hasonlit a gyerekre? Kiv lennék...
  • Laza #1
    Még mindig nem tudom, hogy ez az új Spiderman sorozat mitől lenne jobb, mint az előző ... ráadásul ez a gyerek emlékeztetne utoljára Pókemberre, borzalmas ... tiszta nyáltenger, Justin Bieber utánzat :(