Szekeres Viktor

Egy ismerős szuperhős bukkanhat fel A bosszúállók 2-ben

Nem csak Tony Stark és Pepper Potts lesz benne a Vasember-filmekből A bosszúállók Age of Ultron alcímet viselő folytatásában, hanem James Rhodes is, s ezzel a film eddig sem alacsony szuperhős-koncentrációja tovább növekedett.

Még mindig nem nyíltak meg hivatalosan az információs szelepek és csapok A bosszúállók második részének, a The Avengers: Age of Ultronnak a történetével kapcsolatban, a szép lassan szállingózó értesülésekből azonban már valamennyire össze lehet rakni egy képet a folytatással kapcsolatban. Most például az derült ki a USA Todayből, mely információt később a Hitfix forrásai is megerősítettek, hogy a második Bosszúállók-moziban szerepelni fog Don Cheadle, aki a második és harmadik Vasember-filmben James Rhodes-ot, alias War Machine-t (Hadigép) alakította.

Hivatalos információ persze erről az értesülésről sincs, a Marvel Studios jelenleg minden erejével a tavasszal bemutatásra kerülő Amerika kapitány-filmre, a Tél katonájára koncentrál. Azonban az eddigi kiszivárgott jelekből ítélve A bosszúállók 2-ben jóval több szuperhős fog szerepelni, mint bármelyik eddigi Marvel-moziban. A film Amerikában hivatalosan 2015. május elsején kerül bemutatásra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!