Szekeres Viktor

Újabb visszatérő A bosszúállók 2-ben

Nemcsak a főszereplő szuperhősök fognak visszatérni A bosszúállók második részében, hanem valaki a mellékszereplők közül is, bár ez a rajongóknak valószínűleg egy csepp meglepetést sem fog jelenteni.

Cobie Smulders egy interjú során megerősítette, hogy minden bizonnyal vissza fog térni A bosszúállók (The Avengers) második részében, amely az Age of Ultron alcímet viseli, bár erről még nem kapott hivatalos értesítést. Elmondása szerint az illetékesek már tudják, hogy szerepelni fog, a kérdés mindössze az, hogy milyen kapacitásban. Az Így jártam anyátokkal- című tévésorozatban szereplő színésznő többet nem is tudott mondani, hiszen a projektet totális titoktartás veszi körbe.


Smulders elmondta, hogy egyébként nagy izgalommal várja, hogy megkapja a film forgatókönyvét, melyet ismét a rendező, Joss Whedon írt, főleg, mert abban bemutatkozik Quicksilver és Scarlet Witch (Higanyszál és Skarlát Boszorkány), akiket Aaron Taylor-Johnson és Elizabeth Olsen fog alakítani. Smulder egyébként nem csak A bosszúállókban tűnt fel Maria Hill szerepében, hanem a Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. tévésorozatban is, s szerepelni fog az Amerika Kapitány: A tél katonájában is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #6
    Egyrészt tévedsz, nem Sony. Másrészt d'oh, az ég meg kék, Captain Obivious, Harmadrészt az X-Menben nem cserélnek le senkit, A bosszúállók, amely Marvel+Disney, ott cserélik le Quicksilveréket.
  • blessyou #5
    Az X-Men nem Marvel+Disney, hanem Sony.
  • zetortraktor #4
    Színészcserék? Nemsokára már más lesz Vasember, elhiheted. De az X-Menben és a Bosszúállókban más lesz például Quicksilver.
  • Zombee #3
    Nem egyértelmű, hogy irónia-e, vagy sem. A Sony a Pókemberrel csak rosszat tett, képregényben az egyik legjobb, erre a filmek ritka gyengék lettek.
  • Wittgen #2
    A csaj jól mutat kemény női karakterek bőrében, kaphatna más filmekben is jelentősebb szerepet.
  • xido #1
    Marvel és Disney..így kell ezt..állandó szereplők és áthallások..
    Nem baszakodni mint a DC,hogy évente cserél színészt..vagy mint a töketlen Sony,hogy lestoppolta Pókot..