Szekeres Viktor

A Thor 2 a leggyengébb újkori Marvel-film?

A Thor 2 első kritikái túlnyomó részt pozitívak voltak, azonban a tegnap befutó vélemények már közel sem dicsérték annyira a képregényfilmet. A hozzánk csütörtökön elérkező Thor: Sötét világ mindezek ellenére rengeteg pénzt fog termelni.

A kritikusok szinte mindegyik mostani, a Disney által gyártott, azaz a Bosszúállók-vonalba tartozó képregényfilmet szerették, az ezekről szóló vélemények túlnyomó része pozitív volt. Cseppet sem meglepő módon a Thor: Sötét világ elsőnek beérkező véleményei is inkább pozitív árnyalatú képet festettek a filmről, azonban az amerikai premiert megelőző napon hirtelen befutottak az elmarasztaló vélemények is, melyekből annyi lett, hogy a Thor 2 jelenleg a legrosszabbul fogadott Marvel-film címét is elnyerheti.

A kritikusi véleményeket összesítő és számszerűsítő RottenTomatoes oldalon a Thor 2 jelenleg 66%-on áll, ami azt jelenti, hogy az eddig megjelent 176 kritikából 116 pozitív előjelű, 60 pedig negatív töltetű - a Bosszúállók csapattagjainak saját filmjei közül eddig a Vasember 2-t fogadták legrosszabbul a kritikusok, de még ennek a filmnek is sikerült 73%-ot elérnie. Hogy valójában milyen lett a film, arról jövő héten csütörtökön mi is meggyőződhetünk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!