Szekeres Viktor

Plakátot kapott a Sin City 2

Még jó pár hónapot várnunk kell ugyan a Sin City folytatásának, az A Dame to Kill Fornak a premierjére, de az új plakát legalább tartja bennünk a lelket, hogy még jövőre sor fog kerülni a várva várt bemutatóra.

Végre ismét látjuk valami jelét annak, hogy jövőre láthatjuk a Sin City második részét a mozikban, ugyanis, mint az alant észrevehető, a Sin City: A Dame to Kill For kapott egy teaser plakátot, mely a film eljövetelét hirdeti, no meg a szereplőgárdát. A Frank Miller képregényéből az író és Robert Rodriguez által rendezett folytatásfilmet a tervek szerint Amerikában augusztus 22-én fogják bemutatni, a hazai mozikba pedig a legutóbbi hírek szerint október negyedikén fog elérni, bár akkor még nem lehetett tudni, hogy a filmet odakint korábban mutatják be, tehát ez az időpont semmiképp sem tekinthető véglegesnek.

Az A Dame to Kill Forban több olyan színészt is láthatunk, akiket az előző filmből régi ismerősként üdvözölhetünk, de persze bőven lesznek új arcok is, akik új karakterek bőrébe bújhatna bele. érdemes is tartani egy kis névsorolvasást: Josh Brolin, Mickey Rourke, Jessica Alba, Bruce Willis, Rosario Dawson, Jaime King, Joseph Gordon-Levitt, Eva Green, Dennis Haysbert, Christopher Meloni, Jeremy Piven, Jamie Chung, Ray Liotta, Juno Temple, Julia Garner és Stacy Keach.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tomboy013 #1
    Én azt hittem ebből már semmi sem lesz. De király, hogy végre plakát is van.