Szekeres Viktor

Halasztják a Fantasztikus Négyes rebootját és az Assassin's Creed-filmet

Matthew Vaughn új képregény-adaptációja 2014 helyett 2015 tavaszán kerül bemutatásra, így csúszik a Fantasztikus Négyes rebootjának premier, amely éppen arra a napra kerül, amikor az Assassin's Creedet tervezték bemutatni.

Nem csak A függetlenség napja második részét halasztja a 20th Century Fox stúdió, hanem például a Fantasztikus Négyes tervezett rebootját is. Azonban ezúttal nem kell nagyon megijednie a filmre váróknak, hiszen mindössze arról van szó, hogy a Josh Trank által rendezendő filmet nem 2015. március hatodikán fogják bemutatni, hanem június 19-én, egy héttel a Jurassic World premierje után, aznap, amikor a Disney egyik új animációja, az Inside Out is mozikba kerül.

A Fox további, műsorrendjét komolyabban érintő változásokat is bejelentett. Például a Fantasztikus Négyes-reboot eredeti bemutatójának dátumára kerül át Matthew Vaughn jelenleg előkészítés alatt lévő új filmje, a The Secret Service című képregény-adaptáció. És ugyancsak változás, hogy az eddig az FF4 mostani premierdátumára, azaz június 19-re tervezett Assassin's Creed-film is csúszik, mégpedig 2015. augusztus hetedikére.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!