Szekeres Viktor

Logót kapott Christopher Nolan új scifije

Nemsokára láthatjuk az Interstellar előzetesét, és minden bizonnyal plakátot is kapunk idővel Christopher Nolan legújabb filmjéhez, most azonban be kell érnünk egy afféle logóval.

Nyakunkon van Christopher Nolan új filmjének, az Interstellarnak a debütálása, legalábbis előzetes formájában - Peter Jackson második Hobbit-filmje előtt lehet látni először a trailert, ami azt jelenti, hogy talán már ma éjszaka is felkerülhet a netre. Ennek örömére a Warner Bros. Pictures és Paramount Pictures beizzította a film hivatalos honlapját (legalábbis annak "amerikai részlegét"), melyen közzétételre került az alant látható logóféleség, vagy ha úgy tetszik, banner.

Klikk ide!

Az Interstellart Jonathan Nolan forgatókönyve alapján Christopher Nolan nem csak rendezi, hanem íróként is részt vesz a produkcióban. A film két főszereplője Matthew McConaughey és Anne Hathaway lesz. Mellettük még olyan színészeket láthatunk, mint Jessica Chastain, Bill Irwin, John Lithgow, Casey Affleck, David Gyasi, Wes Bentley, Mackenzie Foy, Timothée Chalamet, Topher Grace, David Oyelowo Ellen Burstyn, Michael Caine és Matt Damon. A történet pár felfedezőről szól, akik egy újonnan felfedezett féregjáratot vesznek használatba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!