Szekeres Viktor

Decemberben nézhetünk bele először Christopher Nolan új scifijébe

Aki ott lesz A hobbit második részének vetítésein, az jó eséllyel belefuthat az új Nolan-scifi első előzetesébe. Akit nem érdekel a Tolkien-adaptáció, annak marad a YouTube. És persze a várakozás, hiszen a premier csak egy év múlva lesz.

Még majdnem egy év van Christopher Nolan új filmjének, az Interstellarnek az amerikai premierjéig, azonban nemsokára megláthatjuk, hogy mivel foglalatoskodott a rendező, akinek nevéhez olyan alapfilmek fűződnek, mint a Memento vagy az Eredet. A november hetedikén bemutatásra kerülő scifi első előzetesét ugyanis a Warner A hobbit második részének kópiái előtt fogja bemutatni - nem csak Amerikában, hanem a világ többi részén is.

Az Interstellart Jonathan Nolan forgatókönyve alapján Christopher Nolan nem csak rendezi, hanem íróként is részt vesz a produkcióban. A történetről még mindig csak nagyjából annyit lehet tudni, hogy "egy hősi csillagközi utazás krónikája lesz, mely az ember tudományos ismereteinek határát fogja feszegetni." A film két főszereplője Matthew McConaughey és Anne Hathaway lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • harmi2009 #4
    Csak a főszereplőkkel lesz probléma. Náluk vannak jobbak is.
  • Wittgen #3
    Nolan bírja a bizalmamat, eddig csak jó és nagyon jó filmeket rakott le az asztalra.
  • curse #2
    hat, amit eddig hallottam rola, az alapjan vagy nagyon jo lesz, vagy nagyon szar. 50%-50% :)
  • M0RN1NGST4R #1
    nem csak Amerikában, hanem Dunán túl is?