Szekeres Viktor

Itt az új Robotzsaru végső plakátja

Tipikus, de mutatós lett a Robotzsaru februárban bemutatásra kerülő rebootjának végső plakátja, mellyel a stúdiónak az a célja, hogy meggyőzze az eredeti film, eddig még bizonytalan rajongóit, hogy érdemes beruházniuk az új verzióra.

A Sony az elmúlt pár napban ráerősített a Robotzsaru kampányára, hiszen nem elég, hogy új előzetest jelentetett meg a klasszikus akciófilm rebootjához, még egy plakátot is kiadtak, mely minden jel szerint véglegesnek mondható. A képről kiderül a film amerikai premierjének új dátuma is, hiszen a stúdió a Műkincstolvajon bemutatójának elhalasztása miatt február hetedikéről tizenkettedikére tolta a RoboCop startját, ami azt is jelenti egyben, hogy odaát nem pénteken, hanem egy szerdai napon fog debütálni - kellemes Valentin napi program lesz majd.

A magyar premier időpontjáról egyelőre még nincs információ, de a mozis bemutatót biztosra vehetjük, s azzal is nyugodtan lehet számolni, hogy a Joel Kinnaman főszereplésével készült film a világpremier táján kerül a hazai multiplexekben. Kíváncsian várjuk, hogy mit sikerült összehoznia az alapanyagból a brazil José Padilhának, aki kultikus filmjével, az Elit halálosztókkal került Hollywood látókörébe.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • jamboox #7
    Azért hat igazinak, mert igazi. Csak a másik keze lesz robot.
  • Vol Jin #6
    Tényleg olyan cicanadrágos. :-)

    De ha belegondolsz, ez lenne a logikusabb felépítés, nem a csigatempóban caplató kockalábú dizájn.
  • sandor8206 #5
    sztem is fosul néz ki
  • Ender Wiggin #4
    nem úgy néz ki, mint egy robotzsaru, csak, mint egy péncélba bújt ember. überszar, épp úgy semmi szükség nem volt rá, mint az Emlékmásra.
  • Szefmester #3
    Azta.. micsoda fejsérülése lehet hogy a látómezeje felér a halántékáig... meg micsoda cyberkéz.. tisztára igazinak hat.
  • portable2 #2
    Nekem jobban bejön mint a régi... modernebb
  • Narxis #1
    Ezzel a páncélzattal nem tudok kibékülni...