Szekeres Viktor

Észvesztő előzetes érkezett a Mátrix rendezőinek nyári scifijéhez

Totálisan elszállt, komplex történettel bíró és nagyon látványos filmet ígér a Jupiter Ascending első előzetese. A Mátrix rendezőinek új filmjét jövő nyáron mutatják be a mozik.

Vajon erre az előzetesre miképpen fog reagálni a gyanútlan mozizó? Fokozatosan növekvő izgalommal, vagy inkább értetlenkedéssel és legyintéssel? A Warner Bros. Pictures pár perce adta ki Andy és Lana Wachowski új filmjének, a Jupiter Ascending című scifinek az első előzetesét, mely film olyan főszereplőket sorakoztat fel, mint Channing Tatum, Mila Kunis, Sean Bean, Eddie Redmayne, Douglas Booth, Tuppence Middleton, Doona Bae, James D'Arcy, Tim Pigott-Smith és Bae Doo Na.


A Jupiter Ascending premierjére jelen állás szerint július 25-én fog sor kerülni, 2D, 3D és IMAX 3D formátumban (utóbbiak természetesen konverziók), aki pedig látta a fenti videót, az valószínűleg egyetért azzal, hogy a történetet nem érdemes egy mondatban összesűríteni. Sőt, mivel még így is túl sokat árul el az előzetes, talán érdemes úgy megnézni a filmet, mint annak idején mondjuk a Waschowski-testvérektől a Mátrixot, hogy az ember csak a műfajával van tisztában, minden egyebet a film nézése közben fedez fel.

A kíváncsiak számára álljék itt a film első hivatalos szinopszisa: A történet középpontjában egy magasabb rendű létforma lesz, mely egy másik világból tart szemmel minket, a főhős pedig egy orosz származású takarítónő lesz, aki pontosan olyan génállománnyal rendelkezik, mint az Univerzum Királynője, s épp ezért fenyegetést jelent az egyébként halhatatlan lényre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • god25 #15
    Érdekes. Orosz Takarítónő vs. az Univerzum Királynője. :P
  • heist #14
    Ennekl lesz valami története is?
  • Baneblade #13
    Jupiter Ascending. Hmmm csak nehogy olyan legyen mint az Advent Rising....befejezetlen.
    One can only hope....
  • Ender Wiggin #12
    a faarcú tatum búza elfként, a dögronda antiszínész kunis és egy csomó már milliószor látott akció. hát ez tényleg kész mátrix. még játéknak is gyenge sztori.
  • lamer the true #11
    Reméljük nem láttuk ebben az egész filmet és lesz benne még nézhető jelenet :)
  • Sir Quno Jedi #10
    ölég zavaros így, de talán nézhető lesz
  • IMYke2.0.0.0 #9
    Szegény Sean Bean, tuti ebben is meghal...
  • IMYke2.0.0.0 #8
    Szegény Sean Bean, tuti ebben is meghal...
  • Narxis #7
    Tyű ez brutáljó lesz!!!
  • kalapos01 #6
    Na, nem mintha minden évben forgattak volna mindenfélét, mert utána csináltak két másik Mátrixot meg egy Speed Racert. (A Felhőatlasz az inkább Tykweré, de végülis megoldották, hogy ők is rendezők lehessenek.)

    De így is van két rohadt jó filmjük (Matrix, Bound), két felejthető Mátrixuk, meg egy érdekes Speed Racerük.