Szekeres Viktor

Megvan, mi lesz Michael Bay következő filmje?

Michael Bay stílust akar váltani, hiszen szívesen forgatna horrorfilmet, de az is kiderült, hogy következő munkája lehet, hogy akciódús háborús alkotás lehet, mely a II. világháború alatt játszódna Norvégiában.

Pár napja az derült ki, hogy Michael Bay szívesen rendezne egy horrorfilmet, azonban erről az "álomról" semmi konkrétumot nem hallhattunk, így nem is nagyon volt érdemes külön említeni. Most viszont a The Wrap már sokkal konkrétabb infóval állt elő a rendező terveivel kapcsolatosan. A lap szerint Bay azt tervezi, hogy ő fogja rendezni a Sabotage című forgatókönyv alapján tervezett akciófilmet.

A Sabotage nem egy tipikus akciófilm lenne, hanem afféle háborús akcióthriller, amely a II. világháború alatt játszódna, és egy nevezetes, Norvégiában történt szabotázs lenne a témája. A film alapját Neal Bascomb nemsokára megjelenő dokumentumkönyve, a Sabotage: A Genius Scientist, His Band of Young Commandos, and the Mission to to Kill Hitler's Super Bomb. szolgáltatná, mely az angolok által kiképzett norvég katonákról szól, akiknek a feladata az volt, hogy elfoglalják és elpusztítsák az egyik tengelyhatalmak által irányított norvég erőművet, melyben a nácik nehézvizet akarnak előállítani.

A történet sokak számára ismerős lehet, hiszen többször is feldolgozásra került már. Legutóbb 1965-ben, Telemark hősei (Heroes of Telemark) címmel, Kirk Douglas és Richard Harris főszereplésével.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tibisan #2
    inkább egy " láncfürészes " produkció ,mint pearl harbor
  • lammaer #1
    "A történet sokak számára ismerős lehet, hiszen többször is feldolgozásra került már. Legutóbb 1965-ben, Heroes of Telemark címmel, Kirk Douglas és Richard Harris főszereplésével."

    Hát ja, sokan nézünk 1965ös klasszikus filmeket :)