Ötvös Tibor

Bruce Willis a NASA embere lesz?

A legfrissebb hírek szerint Bruce Willis és Billy Bob Thorton ismét együtt forgatnak. Előző közös munkájuk a Michael Bay rendezésében készült Armageddon volt.

Legújabb filmjük címe The Astronaut Farmer és a Warner Independent Pictures gondozásában készül. A film története szerint egy különc farmer elhatározza, hogy megvalósítja álmát: felmegy az űrbe. Nem is késlekedik, nekilát az űrhajója megépítésének. A szomszédai furcsának tartják, a NASA emberei fenyegetésnek érzik, míg a média a nagy sztorit látja a férfiban.


Billy Bob Thorton és Bruce Willis az Armageddonban

A farmert Billy Bob Thorton, míg a NASA kiküldött emberét Bruce Willis alakítja majd, aki egyben a férfi régi kollégája volt. Thorton felesége a Kerülőutakból megismert Virginia Madsen, míg apja A rémben remeklő Bruce Dern lesz. A filmet az eddig ismeretlennek számító Polish-testvérek rendezik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • MacrosTheBlack #5
    A végén kiderül hogy az egyik űrturista Oszama bin Allah, és felrobbantja az egészet a picsába. :D
  • valamit #4
    úgy érted a civil fellövi magát aztán kampec neki? ... ennek aztán biztos örülni fognak a "civilek" (SSOne és társai), enyhén antireklám nekik
  • vg #3
    Nem fog visszajönni, éppen ezért lesz majd sírás a moziban. Willis bácsi végik ellene lesz, de a film végen segíteni fog neki felmenni, és ott is lesz a film vége. Nem emléxem a regény címére, de ez megjelent regényben is jó pár éve olvastam is...
  • Lastman #2
    Nem a Banditákban játszottak utoljára együtt. Armageddon mintha kissé korábban lett volna...
  • DWz #1
    Es miert olyan jo felmenni az urbe? Hogy aztan visszajojjon? Juhe.