Szekeres Viktor

Vicces plakátot kapott Michael Bay új filmje

Megérkezett a Michael Bay-féle Pain & Gain új mozis plakátja, amelyet talán magyarul is láthatunk majd, hiszen a főszereplők miatt még a hazai mozis premierre is van némi esély.

Megérkezett Michael Bay új filmjének, a Pain & Gainnek az új plakátja. Mint az ismertté vált tavaly, a népszerű rendező két Transformers között leforgatott egy kisebb filmet, melyre a 20 milliós költségvetést csak hosszas kötélhúzást követően adta meg a Paramount stúdió. A Pain & Gain premierjére április 26-án fog sor kerülni, s jó tesztje lesz annak, hogy mennyire lehet a közönséget becsábítani egy olyan filmre, melynek készítői és szereplői között ismert nevek vannak, azonban témája cseppet sem nézővonzó.

A Pain & Gain igaz történeten alapul, melyet pár évvel ezelőtt dobott fel a sajtó. A sztori középpontjában testépítők egy csoportja áll, akik különböző bűnügyekbe (emberrablás, gyilkosság) keverednek. A plakáton is látható mark Wahlberg és Dwayne Johnson mellett a filmben még olyan színészeket láthatunk, mint Anthony Mackie, Ed Harris, Rob Corddry, Tony Shalhoub, Bar Paly, Rebel Wilson, Ken Jeong és Yolanthe Cabau.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • jamboox #10
    Az IMDb szerint: Mel Gibson 25 millió dollárt költött a saját pénzéből a Passióra.
    Ezzel 210 milliót keresett 2004-ben, amivel a legtöbbet kereső híresség lett. A film bevételéből ennyivel részesedni csak úgy tud, ha minél többet beletesz.
    Costner 40 milliót keresett a Farkasokkal, mert jó mélyen benyúlt a saját zsebébe.
    Egyébként, ha jól tudom Cameron is azért kapott a Titanicért annyit amennyit, mert lemondott a fizujáról a költségvetés javára, persze részesedésért cserébe, de ezt is vehetjük úgy, hogy beszállt a filmbe a saját pénzével.
  • Szefmester #9
    Akkor az ő neve fölé lesz kiírva a producer szó?
    Az egy dolog hogy egy sztárocska beleinvesztál x$-t a filmbe, de a marketinget a kiadó csinálja, mert az kicsit többe kerül, és jobban ért hozzá.
  • cateran #8
    Ez igy nehezkesen merheto, mert mi van, ha a studio tulajdonosa penzeli a sajat filmjet? Technikailag nem maganszemelye, de megis. Az meg 1 dolog, hogy mennyi mobil tokeje van valakinek, az meg 1 masik, hogy mennyit tud felhajtani akar hitelbol.
  • kalapos01 #7
    Mindegyik film befektetés. Amiről úgy érzi, hogy nincs esélye megtérülni, azt nem fogja egy stúdió sem pénzelni. És Baynek sem úgy van pénze, hogy kivesz a bankból 20 milliót. És egy 20 milliós költségvetés ezer más dolgot von maga után. Számold meg, hogy idén hány olyan film volt az amerikai mozikban, amit magánszemély csinált és nem stúdió.
  • cateran #6
    20 millio hollywoodban? Ne vicceljunk mar....
    "Attól, hogy neki jóval több pénze van, még nem fogja azt eltapsolni munkára. "
    Az a szo, hogy befektetes, mond valamit? Mit gondolsz a studiok a rendezok 2 szep szemeert adnak penzt forgatasra? Vagy inkabb abban remenykednek, hogy boven megterul?
  • Aldo Moro #5
    Bírom ezt a két arcot. Ed Harris is nagy kedvenc. Én tuti megnézem.
  • kalapos01 #4
    Nem, Gibson nem sajátpénzezett úgy ahogy gondolod, csak felhajtotta a pénzt, plusz neki van is egy stúdiója, amellyel kötött egy jó szerződést. (Mondjuk Baynek is van stúdiója, lehet, hogy a Platinum Dunes is segített a filmben. Meg övé a Digital Domain is, ami nyilván ide nem kellett nagyon.) Annak ellenére, hogy vannak Hollywoodban ingyen melósok a nagyobb filmekben, akik esetleg később kapnak százalékot, teljesen abszurd a feltételezés, hogy valaki, ha dolgozni akar, akkor még fizetni is fog érte. Főleg nem 20 millió dollárt, ami kegyetlen sok pénz. Attól, hogy neki jóval több pénze van, még nem fogja azt eltapsolni munkára.

    Ha valaki azt hiszi, hogy meg fog térülni, akkor befektet. Ebből is látszik, hogy milyenek a hollywoodi viszonyok, hogy ennyit mertek beletenni. Ez olyan, mint hogy sokan elvárták volna Lucastól, hogy ő fizessen, hogy Star Warst forgasson. Neki nem a finanszírozás a dolga. az ő pénzét csak mások szeretnék ölteni a nevében.
  • jamboox #3
    Ez a kérdés már bennem is sokszor megfogalmazódott. Több olyan sztár vagy filmkészítő van Hollywoodban, akiknek a vagyona lehetővé tenné, hogy a saját filmjeiket finanszírozzák mégsem teszik meg. Egyedül Mel Gibson az, aki vállalt kockázatot a saját pénzével és be is jött neki (Passió). Meg talán Kevin Costner a Farkasokkal táncolóval.
  • anubys1984 #2
    Ez bizony jó kérdés...

    "melyre a 20 milliós költségvetést csak hosszas kötélhúzást követően adta meg a Paramount stúdió."
    Az érdekelne, hogy ha Bay 100+ millió dollárt kapott a Transformers 3 után, akkor miért kell 20-ért kuncsorognia egy stúdiónál?
  • Zombee #1
    Ez mitől vicces?