Szekeres Viktor

Több hónap késéssel láthatjuk csak Michael Bay új filmjét

Michael Bay két Transformers-epizód között elkészítette az Izomagyakat Mark Wahlberg és Dwayne Johnson főszereplésével. A filmet azonban itthon csak nyár végén nézhetjük meg.

Akár papírformának is nevezhetnénk a hírt, hiszen egy kisebb produkcióról van szó, mely nagyon kevés országban kerül világpremierként bemutatásra, mindenesetre eldőlni látszik, hogy itthon a UIP-Duna Film csak augusztusba hozza be Michael Bay új filmjét, a Pain and Gaint, mely a hazai keresztségben az Izomagyak címet kapta. (A filmet Amerikában április 26-án kezdik el vetíteni.)


Gondolhatnánk, hogy akár Dwayne Johnson, akár Mark Wahlberg valamilyen szinten húzónév, de sem Wahlberg Amerikában jövő héti amerikai premierrel rendelkező Broken City-je, sem The Rock február Snitch című filmje nem lesz látható itthon azonnal - bár a Megtört város csak pár hetet késik. Az Izomagyak meglehetősen alacsony, 20 milliós költségvetésből készült, s a rendező a lehetőségért cserébe még abba is belement, hogy tervei ellenére elkészítse a Paramount stúdiónak a Transformers-széria negyedik epizódját.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    Ha valaki le akarja tölteni, úgyis letölti. Nem hal bele, ha vár pár hónapot.
  • GazCamp3r #1
    saját maguk alatt vágják a fát... lófasz se fogja megnézni moziba, amikor már rég lesz addigra fasza HD-ba torrenten...
    ami persze majd az oroszoktól kerül ki, nem tőlünk, de azért büntessék csak a kis fos országot... (nem mintha büntetés lenne, mert legalább akaratunkon kívül spórolunk)