Szekeres Viktor

Új előzetes A csodálatos pókember 2-höz

A Pókember legújabb kalandjaihoz érkezett videóban az idei főellenség is feltűnik.

Már érkezett pár videó A csodálatos pókember (The Amazing Spider-Man) második részéhez, és nyilván még számtalan érkezni is fog az amerikai premierig, melyre május másodikán fog sor kerülni. A tavalyi év utolsó napján a netre felkerült legújabb videó, melyet a karakter kitalálója, a képregényszerző, Stan Lee vezet fel, nem is klasszikus előzetes, inkább afféle bemutató.


A filmet ismét csak a független filmes körökből átcsábított Marc Webb rendezte, a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk, mint Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie Foxx, Dane DeHaan, Campbell Scott, Embeth Davidtz, Colm Feore, Paul Giamatti és Sally Field. A netes pletykák szerint a rajongók nem csak egy rosszfiút láthatnak majd a filmben, hanem jó néhányat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    Az már rég nem netes pletyka, hogy legalább ketten lesznek Pókember ellen. Electro mellett Rhino is feltűnik a videóban, a fenti képen pedig ott a Zöld Manó is. Sőt, mintha mindhárman benne lettek volna már a decemberi előzetesben is. Picit gagyin néz ki amúgy az egész.