Szekeres Viktor

Hat rosszfiúval csaphat össze Peter Parker A csodálatos pókember 3-4-ben

Minden jel arra mutat, hogy valóra válhat a The Sinister Six történetének bevonása A csodálatos pókember-sorozatba. Persze az is lehet, hogy mesteri félrevezetésnek vagyunk áldozatai.

Már pár nappal ezelőtti hírünkben is említettük, hogy igazak lehetnek azok a pletykák, melyek arról szóltak, hogy A csodálatos pókember-sorozat készítői a The Sinister Six-történetet próbálják meg átültetni a mozifilmekbe. Az ugyebár már korábban kiderült, hogy A csodálatos pókember harmadik része 2016-ban, a negyedik film pedig 2018-ban érkezik, s a Comic Conon az is kiderült, hogy a második epizód meg fog ágyazni a két folytatás történetének. (Aki olvasta a kiszivárgó információkat, az tudja, hogy miről van szó.)

Ez többek között a The Sinister Six bevonását jelentheti, főleg miután Marc Webb, a rendező ravaszul elkezdett célozgatni The Gentleman karakterére - sőt, ki is mondta a nevét és azt ajánlotta a rajongóknak, hogy gondoljanak rá. The Gentleman az a rettentő vagyonos ember volt, aki a Spider-Man: The Gathering of the Sinister Sixben megszervezett egy hat főgonoszból álló csapatot, hogy bosszút álljon Peter Parkeren testvére halála miatt. A képregény története szerint ebben a csapatban, illetve annak későbbi inkarnációiban olyan rosszfiúk kaptak helyet az évek során, mint Electro, Mysterio, Keselyű, Homokember, Kraven, a vadász vagy Dr. Octopus.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • GaborT28 #1
    Miért nem héttel?