Szekeres Viktor

A vártnál is nagyobbat bukott a Machete 2

Annak ellenére, hogy a Robert Rodriguez-rajongók nem fogadták rosszul a Machetét, a folytatás, a Machete gyilkol igencsak leszerepelt Amerikában bevétel tekintetében. Ez persze nem jelenti azt, hogy rossz lett a film, egyszerűen csak senkit sem érdekelt.

Az ember azt gondolná, hogy a Machete című, meglehetősen elszállt akciófilmet csak azok a nézők nézték meg, akik pontosan tudták, hogy mire számíthatnak Robert Rodrigueztől, azonban úgy tűnik, hogy a többségnek még így sem jött be a film. Legalábbis erre lehet következtetni abból, hogy Amerikában a második rész a nyitóhétvégén az első epizód mozi nézőinek is csak a töredékét mozgatta meg.

Az Amerikában 26 millió dollárig jutó Machete két éve 11,4 millió dolláros hétvégével debütált, most azonban a Machete gyilkol mindössze 3,8 milliós bevételt könyvelhetett el három nap alatt. A sztárparádé ellenére így csak a negyedik helyen mutatkozott be Danny Trejo akciózása, mely így minden idők egyik legrosszabb startjának járó elismerést is megkapta a 2500-nál több moziban bemutatott filmek kategóriájában. Ez a kezdés egyébként arra ítélte a filmet, hogy maximum 10 milliós bevétellel fejezze be mozis pályáját Amerikában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #2
    Én viszont alig várom, hogy láthassam, az első is nagyon tetszett. Nem való mindenkinek, aki viszont igazi vérgőzös agyament akcióra vágyik, annak remek választás, előzetes alapján a Machete Kills sem okoz csalódást.
  • nlght #1
    én már az elsőt is töröltem, a film felénél abbahagytam... szeretem az akció-vígjátékokat, de ez fos volt