Szekeres Viktor

Hugh Jackman új thrillerje nagy kritikai és anyagi siker

Amerikában akad sajtótermék, mely már az Argó-jelenséget és Oscar-esélyeket emleget Hugh Jackman új filmje, a Fogságban kapcsán, mely nem csak a kritikusokat győzte meg, hanem úgy tűnik, hogy a közönséget is.

Pedig az egysoros történet alapján egy sokadik Taken-utánzatnak tűnt az Amerikában pénteken bemutatott Fogságban (Prisoners) című thriller, melyet Hugh Jackman és Jake Gyllenhaal főszereplésével készített a francia Denis Villeneuve, a remekbe szabott Felperzselt föld rendezője, akinek ez volt az első amerikai munkája. Azonban elkezdtek megérkezni az első kritikák és szinte csak pozitív véleményeket lehetett olvasni a thrillerről, amely jelenleg 79%-on áll a kritikákat összesítő RottenTomatoes oldalon. Az pedig már csak hab a tortán, hogy a közönségnek is bejött a film, hiszen az IMDb-n jelenleg 8,4/10 ponton áll.


A nálunk október 10-én bemutatásra kerülő film természetesen az első helyen debütált hétvégén Amerikában. A Fogságban annak ellenére hozott 20,8 millió dollárt, hogy nem a tiniket, hanem a felnőtteket célozza meg, s a hossza sem túl bevételbarát, hiszen 153 perces alkotásról van szó.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #5
    Taken utanzat...
  • Zombee #4
    "Az imdb toplista első 10, illetve a bevételi örökranglista első 10 helyezettje közt hány 153 percnél jelentősen rövidebb film van?"
  • ddt500 #3
    Azért mert 24 órában kevesebbszer tudsz lejátszani egy 153 perces filmet mint egy 100 perceset.
  • Zombee #2
    Felnőttek nem járnak moziba? Meg miért nem bevételbarát a 153 perc? Az imdb toplista első 10, illetve a bevételi örökranglista első 10 helyezettje közt hány 153 percnél jelentősen rövidebb film van?
  • Ender Wiggin #1
    "sokadik Taken-utánzatnak"

    Ja, adott egy elraolt kislány, meg egy dühös apa. Hatalmas egyezés...