Szekeres Viktor

Másfél millió dollárnál tart Antal Nimród új filmje

Közepesen nyitott Amerikában Antal Nimród legújabb filmje, a Metallica: Through the Never, ami egy meglehetősen furcsa, hibrid alkotás, s éppen ezért az együttes rajongóinak egy része a zenék ellenére nem nagyon lesz oda érte.

Amerikában pénteken mutatták be Antal Nimród új filmjét, a Metallica: Through the Nevert, melyet itthon a Fórum Hungary forgalmaz, a hazai IMAX-mozi pedig hivatalosan csütörtökön kezdte el játszani. A koncertmozi érdekessége, hogy nem csak a Metallica együttes egyik fellépésének krónikája, hanem egy történetet is kanyarintottak köré - igaz, a legtöbb kritikussal együtt mi is ezt a sztorit tartjuk a film egyik legfőbb gyenge pontjának.


Az itthon IMAX-moziban és 3D-ben látható Through the Never Amerikában első körben 305 vásznon került bemutatásra és 1,67 millió dollár bevételt hozott a premier hétvégéjén, ami nem túl erős, 5500 dollár körüli mozinként átlagbevételt jelent. A tervek szerint a forgalmazó PictureHouse ezen a héten már 650 moziban fogja játszani a filmet, azonban az IMAX-vásznak zömét minden bizonnyal a Gravitáció fogja elhappolni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!