Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • morcosqtya
    Anyós viccek.. unalmasak és régiek, de hátha valakinek...

Mi volt tegnap az a nagy ordítozás szomszéd?
    - Semmi különös, csak vízi mentőst játszottunk a gyerekkel és az anyósom nem akart belefulladni a medencébe.

Az anyós már hónapok óta vendégeskedik a gyerekeknél. Egy este azt kérdezi a vejétől:
    - Mondd, van itt nálatok még olyan könyv, amit nem olvastam?
    - Csak egy van, mama... A menetrend!

Két frissen hantolt sír a temetőben, pontosan egymás mellett.
    Mindkettőnél gyászruhás férfi áll. Egyszer csak az egyik halkan átszól a másiknak:
    - Feleség?
    - Anyós...
    - Az se rossz...

Az egyik férj panaszkodik a másiknak, hogy kibírhatatlan az anyósa, mire a másik:
    - Miért nem veszel neki egy autót?
    - Azt meg minek, hiszen vezetni sem tud!
    - Éppen ez az, amikor majd el kezd tanulni, nekimegy valaminek és már csak el kell temetni.
    Néhány hét után újra találkoznak, és érdeklődik a másik, van-e már
    eredmény?
    - Á semmi. Vettem neki egy Trabantot, de a balesetet megúszta néhány karcolással!
    - Nem jó, vegyél neki gyorsabb autót, azzal nagyobbat tud ütközni!
    Újabb két hét után az érdeklődésre a válasz:
    - Még mindig semmi. Kapott egy Opelt, de a mentők el is engedték az elsősegély adása után...
    - Akkor nincs mese, vegyél neki egy Jaguárt!
    Pár nap múlva újra találkoznak:
    - Na mi van? - kérdi a másik.
    - Hát barátom, ezzel kellett volna kezdeni! Már a garázsban széttépte!

A feleség nagyon szomorú és aggódik, mert az anyja súlyos betegen fekszik a kórházban. Míg dolgozik, elküldi a férjét, hogy nézzen utána, hogy van az anyja. Alig egy óra múlva hívja a férje telefonon, kérdi a feleség:
    - Hogy van a mama?
    - Anyádat bármelyik pillanatban hazaengedhetik.
    - Micsoda? A mama már jobban van? És hazaengedik az intenzív osztályról? Mi történt, mesélj!
    - Nem tudom, még csak be sem engedtek hozzá. Ebben az állapotban tilos a látogatása. Részleteket sem közöltek, de az főorvos azt mondta, hogy készüljek fel a legrosszabbra..

Férj siet a feleséghez:
    - Drágám, az anyád alig fél órája kiesett az erkélyről.
    - És csak most szólsz???
    - Eddig nem bírtam megszólalni a röhögéstől...

Kovács anyósát megrúgja a ló, az öregasszony belehal a sérülésbe. A temetésre nagyon sokan elmennek, még a környező falvakból is.
    - Mennyi ember! - csodálkozik Kovács barátja. - Ennyire szerették az anyósodat?
    - Ugyan! Mind a lovamat akarja megvenni...

Az anyós meglátogatja a fiatal házasokat. Becsönget. Az ifjú férj
    nyitja az ajtót. Anyós:
    - Nem haragszol kis szívem, ha itt maradok egy pár napig?
    Férj:
    - Felőlem maradjon ott - és becsukja az ajtót.