RoadkilleR78#21
Hát igen egyetértek az előttem szólókkal. Ahogy emelkednek az árak úgy csökken a színvonal. Szerintem a Sziget fíling akkor tűnt el amikor behozták ezeket a gennyes sátrakat. Azóta nem a Bahia színpadra megyek, hanem egy gennyes sátorba kell bezsúfolnom magam, mint a szardíniák. Régebben barangoltam egymagam a 2 korsó sörömmel -mert így ritkábban kell utántölteni:-) - és ha odaértem egy színpadhoz és mondjuk megtetszett a zene, akkor leheveredtem a fűbe(esetleg berohantam pogózni, zenéje válogatja). És elkezdtem beszélgetni a mellettem lévő arcokkal. Hallgattuk a zenét, beszélgettünk, ittunk, és barátságok! jöhettek létre. "Kell egy hét együtlét!" Már nem erről szól ez az egész. Most a sátorban próbáld meg átüvölteni az épp játszó bandát! :-( Meg ezek a diszkósátrak boa! Asszem kb 4 éve jöttek ki először, de akkor még kirakták őket a sziget egy eldugottabb részére, ahol azelőtti években nem nagyon volt semmi. De most már ott vannak a nagyszínpad körül. Figyeljétek meg baze jövőre már Riki Mártin, meg Britni Szpírsz rop a nagyszínpadon. :-( Én az első szigeten nem voltam, azóta mindíg kint vagyok. Nagy külföldi sztárokban egyre gyérebb a felhozatal. Ki a fasznak kell a bámfánkmszí, meg az ilyen gennyek. Ez egy Underground fesztivál volt. Mondjuk én sosem a koncertek miatt mentem ki, hanem, hogy jól bebasszunk, betépjünk, és bulizzunk egy kurva nagyot a haverokkal, meg a többi szigetlakóval. Régebben többnyire értelmiségi emberek jártak ki a szigetre, hogy bulizzanak a hasonló gondolkodású emberekkel.
Na aztán most már abbahagyom. Azért maradok továbbra is hű szigetrajongó. És aki bulizni akar jó körmendi arcokkal az megtalál minket jövőre is a régi bahiaszínpad mögött a zuhanyzóknál. Idén oda került a Pestiest is. Csákány!!!