Sziget 2001
Oldal 1 / 2Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ugrás....Sziget 2002.
2 napra megyek 3án és 4én.
ide lehet írni minden jót.
www.sziget.hu
www.diaksziget.com
2 napra megyek 3án és 4én.
ide lehet írni minden jót.
www.sziget.hu
www.diaksziget.com
Személy szerint két napot voltam kint. A Quimby-n a Moonspell-en, azt kicsivel késöbb a Nightwishen, belehalgatgatva egy kis pokolgépbe. Nem tudom van valakinek mûsora, hogy hol voltak ezek a koncertek? Ezek a piszkosul jó koncertek?
UI: Nagyszínpad környkén tá ha egy félórát voltam összesen a két nap... Vajon miért 😊
UI: Nagyszínpad környkén tá ha egy félórát voltam összesen a két nap... Vajon miért 😊
Törölt felhasználó
ahhoz, hogy bulizzak nem kell 14.000 forintot kifizetnem. elég csak összejönni valamelyik barátomnál, a piát megussza az ember 10 ropi alatt. esetleg ha sok csaj van akkor nem. a szigetre az ember a programokért megy.
Törölt felhasználó
jómagam az idén már ki sem mentem, annyira érdemtelennek találtam a programokat. 😞
torgyan ide is kitolta a pofajat... azt a zöld feher szerelest meg mar ideje lenne lecserelni Ujpesti ügyvedur
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Törölt felhasználó
aki számít, az már nem megy ki oda zenélni
😞
😞
Én HIM-en meg Moonspellen voltam és nem csalódtam bennük. Én a fenti kritikáktól függetlenül valószínûleg jõvõre is kimegyek.
Ja, a bungee meg iszonyat jó.. 😊)) Drága de k* jó. Asszem jövõre is ugrom egyet 😊
Ja, a bungee meg iszonyat jó.. 😊)) Drága de k* jó. Asszem jövõre is ugrom egyet 😊
a balettpatkány
Tökéletesen egyetértek veled!
Szerintem Marilyn Manson igen gyorsan kitöltötte volna a szigetet!
Egyébként megmondták a szervezõk, hogy miért nincsenek a Szigeten igazán nagy nevek:
Mert nem hoznak annyival több embert, mint amennyit rájuk költenének! Tehát: NEM ÉRI MEG 😞(
Én õket láttam volna kint nagyon szívesenÛ:
1. Marilyn Manson
2. Linkin Park
3. Offspring
4. Guano Apes (ez szerencsére be is jött)
Egyébként meg nem tudom miért volna szar a Guano koncert??? Szerintem nagyon király volt. Persze lehet, hogy csak azért mondom ezt, mert az elsõ sorban tomboltam végig, nem t'om, de nekem nagyon tetszett!
Szerintem Marilyn Manson igen gyorsan kitöltötte volna a szigetet!
Egyébként megmondták a szervezõk, hogy miért nincsenek a Szigeten igazán nagy nevek:
Mert nem hoznak annyival több embert, mint amennyit rájuk költenének! Tehát: NEM ÉRI MEG 😞(
Én õket láttam volna kint nagyon szívesenÛ:
1. Marilyn Manson
2. Linkin Park
3. Offspring
4. Guano Apes (ez szerencsére be is jött)
Egyébként meg nem tudom miért volna szar a Guano koncert??? Szerintem nagyon király volt. Persze lehet, hogy csak azért mondom ezt, mert az elsõ sorban tomboltam végig, nem t'om, de nekem nagyon tetszett!
Más : ebbõl is láccik, hogy mennyire elnyomja Mo-n a média meg minden más f***ság (tüc-tüc + sláger + cigányzeneszar + dáridó...) a metál / rock zenét, ott van jó példának a VivaMeg, ugyanaz a SZAR nagyban, köszike.
Sebaj : Metál 4ever akkor is, az Igniteért meg Tankcsapdáért meg nem megyek ki, ami 2 külön napon van 5k Ft-ért, jha és télleg sok volt a külf.
Sebaj : Metál 4ever akkor is, az Igniteért meg Tankcsapdáért meg nem megyek ki, ami 2 külön napon van 5k Ft-ért, jha és télleg sok volt a külf.
Csak tudod az ilyen JÓ és normális együttesek hülyék elmenni ebbe a lebuj Szigetre, én meg az Ignite miatt nem mentem ki a szigetre, hát ennyi.
Hát igen egyetértek az elõttem szólókkal. Ahogy emelkednek az árak úgy csökken a színvonal. Szerintem a Sziget fíling akkor tûnt el amikor behozták ezeket a gennyes sátrakat. Azóta nem a Bahia színpadra megyek, hanem egy gennyes sátorba kell bezsúfolnom magam, mint a szardíniák. Régebben barangoltam egymagam a 2 korsó sörömmel -mert így ritkábban kell utántölteni:-) - és ha odaértem egy színpadhoz és mondjuk megtetszett a zene, akkor leheveredtem a fûbe(esetleg berohantam pogózni, zenéje válogatja). És elkezdtem beszélgetni a mellettem lévõ arcokkal. Hallgattuk a zenét, beszélgettünk, ittunk, és barátságok! jöhettek létre. "Kell egy hét együtlét!" Már nem errõl szól ez az egész. Most a sátorban próbáld meg átüvölteni az épp játszó bandát! :-( Meg ezek a diszkósátrak boa! Asszem kb 4 éve jöttek ki elõször, de akkor még kirakták õket a sziget egy eldugottabb részére, ahol azelõtti években nem nagyon volt semmi. De most már ott vannak a nagyszínpad körül. Figyeljétek meg baze jövõre már Riki Mártin, meg Britni Szpírsz rop a nagyszínpadon. :-( Én az elsõ szigeten nem voltam, azóta mindíg kint vagyok. Nagy külföldi sztárokban egyre gyérebb a felhozatal. Ki a fasznak kell a bámfánkmszí, meg az ilyen gennyek. Ez egy Underground fesztivál volt. Mondjuk én sosem a koncertek miatt mentem ki, hanem, hogy jól bebasszunk, betépjünk, és bulizzunk egy kurva nagyot a haverokkal, meg a többi szigetlakóval. Régebben többnyire értelmiségi emberek jártak ki a szigetre, hogy bulizzanak a hasonló gondolkodású emberekkel.
Na aztán most már abbahagyom. Azért maradok továbbra is hû szigetrajongó. És aki bulizni akar jó körmendi arcokkal az megtalál minket jövõre is a régi bahiaszínpad mögött a zuhanyzóknál. Idén oda került a Pestiest is. Csákány!!!
Na aztán most már abbahagyom. Azért maradok továbbra is hû szigetrajongó. És aki bulizni akar jó körmendi arcokkal az megtalál minket jövõre is a régi bahiaszínpad mögött a zuhanyzóknál. Idén oda került a Pestiest is. Csákány!!!
"...külföldi minden harmadik emberbõl egy..."
Ezt a fogalmazást 😊 Tehát egy emberbõl -ami mellesleg a harmadik- egy külföldi😊)
Ezt a fogalmazást 😊 Tehát egy emberbõl -ami mellesleg a harmadik- egy külföldi😊)
Ja sziget atomkiraly! 1 et viszont nem ertek:
Miert nincs jelen a nagyszinpadon a regi kemeny vonal??? Azelott volt Rollins Band es hasonlo koncik. Az Ignite is a kis metal hammer satorba szorult, es nem lehetett elferni. (Persze kello pogoval sikerult helyet szerezni az elso sorokban 😊
A kozonseg teljesen megvaltozott, avagy felhigult, es ez az utobbi 3 evben lett tapasztalhato. Felek, hogy egyre kommerszebb lesz, es csak az talalhato majd meg amiben penz van es popularis.
RENGETEG JO CSAJ VOLT!!! Es nemejiket nem is nagyon kellett futeni 😊)
Amugy a negativumokat leszamitva most is nagyon nagyon jo volt a sziget.
Miert nincs jelen a nagyszinpadon a regi kemeny vonal??? Azelott volt Rollins Band es hasonlo koncik. Az Ignite is a kis metal hammer satorba szorult, es nem lehetett elferni. (Persze kello pogoval sikerult helyet szerezni az elso sorokban 😊
A kozonseg teljesen megvaltozott, avagy felhigult, es ez az utobbi 3 evben lett tapasztalhato. Felek, hogy egyre kommerszebb lesz, es csak az talalhato majd meg amiben penz van es popularis.
RENGETEG JO CSAJ VOLT!!! Es nemejiket nem is nagyon kellett futeni 😊)
Amugy a negativumokat leszamitva most is nagyon nagyon jo volt a sziget.
Szerintem is kurva jó volt idén!
Most az elsõ sorban sikerült túlélnem a Guano Apes koncertet, úgy, hogy Sandra tõlem 4 méterre énekelt!!! Nekem már csak ezért is megérte.
És akkor még nem is említettem a Faithless-t, a Run DMC-t, az Ignite-ot, stb
Szóval idén is kurva jó volt és egy nagy marha, aki nem jött ki!!!
Most az elsõ sorban sikerült túlélnem a Guano Apes koncertet, úgy, hogy Sandra tõlem 4 méterre énekelt!!! Nekem már csak ezért is megérte.
És akkor még nem is említettem a Faithless-t, a Run DMC-t, az Ignite-ot, stb
Szóval idén is kurva jó volt és egy nagy marha, aki nem jött ki!!!
Még jó hogy ott vótam!
Oldal 1 / 2Következő →