nibron#23633
Ha primary port-nak OutPost-ot választunk, akkor lényegesen könnyebb a helyzet. Azt simán meg lehet ugrani. Anyagbeszerzés viszont rohadt egyszerű. Még Carrier sem kell, elég egy jó nagy hasú kamion. Jelenleg is a Cutter amiből a legnagyobb rakterűt lehet csinálni?
#23631: Szerintem félreérted. xD Szóval nem az a lényeg, hogy mennyi munka, stb... hanem az, hogy ez egy játék. Csináltak vmit, ki lehet próbálni. Szokás szerint olyan "Braben"-esen, de ez van. Carrierem sem azért volt mert kellett, hanem mert ki szerettem volna próbálni. Így van ez ezzel is. A linkelt videóban szereplő rendszerben besegítettem kicsit, befejeztem ezt-azt. Rájöttem közben pár dologra, arra is, hogy elég biztonságos szállítani, nem nagyon csesztetnek.
Szóval most az lenne, hogy keresnem kellene egy rendszert (na ez nem könnyű feladat), ahol lehetőleg scoopolható csillag van, legalább 1 használható planéta, és ha van kavicsos terület az már maga a kánoán. Az első objektum (primary port) egy távolabbi ponton lévő industrial outpost lenne. Ha messziről kell szállítani (3 ugrásról távolabb), akkor Carrier a raktér miatt.
A kérdésem most csak annyi lenne, hogy amit megveszek és berakom az állomásba, azt a pénzt elveszítem, vagy ugyanúgy visszakapom, mintha másnak csinálnám? Mivel nem az enyém lesz az állomás, csak építem, szerintem jogos a kérdés.
Szerk: szóval a rendszerkereséshez jó lenne vmi jól használható "kézi készülék". Utoljára szerkesztette: nibron, 2025.03.26. 10:38:45