1418743729.jpg
  • nibron
    #23496
    Nincs olyan, hogy az egyik rosszul lép ki. Rá kell érezni mikor lép ki, és olyankor ugyanazt kell csinálni amit mindketten leírtunk. Gázt visszahúzni és stabilan egyirányban. A támadónak kétségtelenül nehezebb dolga van, mert nagyon oda kell figyelni, de elég hamar meg lehet szokni. Olyan mint a tánc: ritmusérzékkel működik. Egyébként a háttérben függyög és abból tudhatod mikor fog kilépni. Én csak azért nem szeretem, mert sajnálom a joyt:).
    Ha küldiben kell levadásznom valakit, akkor csak megkeresem a beaconnél, odasompolygok a közelébe és hagyom, hogy kiszedjen. Gyorsabb is egyszerűbb is. Valszeg tudták ezt (vagy felhívták a figyelmüket) a Frontiernél is, mert a kezdetekben nem így volt, időközben lett ilyen.

    Egy igazi kalóz megállít, szkennel, majd közli mit dobj ki a raktérből, azután elenged. Sőt sokan biztonságos repülést kívánnak. Amikor pedig áruhordozós cg van, odafigyel, hogy ne szedje ki egymás után ugyanazokat. Magyarán van a világnak olyan része is, ahol tisztelik a játékosok egymást. Játszanak és nem szívatják egymást.
    Egyébként ez a kalóz viselkedés benne van az Elite eredetijében, sőt te is lehettél ilyen kalóz. Az X széria is átvette ezt a viselkedésmódot. Nem tudom, itt miért nem csinálták meg az NPC-knél is így. Legyenek elvetemült kalózok is, de lehetnének humánusabbak is.
    Amikor indult a játék a wanted NPC-k is válogatás nélkül gyilkoltak interdictornál (RES-ben nem ha üres voltál), hosszas könyörgésre csinálták meg, hogy ha nincs nálad semmi, akkor nem bántanak (egyszerűen nem lehetett játszani mert folyamatosan bszogattak). Bár eleinte még a limpet miatt is beindultak (vidultunk is rajta eleget), de mára konszolidálódott a helyzet.

    Egyébként maga a játék mára már sokkal egyszerűbb, régebben jóval nehezebb volt. Mondhatnánk, hogy grindelésre lett optimalizálva. Mára már a carrier fenntartása 2-3 hétre is, már csak egy laza fuvar a cutter-el vagy kondával. Viszont irdatlan sokat lehet keresni a használatával: 3-4mrd-ot is néhány óra alatt.