1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • gz8
    Még mielőtt fasisztázni kezdesz...

"A BF2 Community megfért a saját kis szobácskájában" - ezt nem így vettem észre. Bárhová mentek, csak bajt okoztak.
    Nézz csak el ide, mondjuk 2930-tól. Félkövérrel szedem, hogy jobban lásd: nem a bf2 berkein belül történt az inkriminált eset, aminek következtében bant kaptak azok, akik megérdemelték. Volt ugyan egy-két két topicoló, aki ugyan gyámoltalan módon, de ki merte fejezni nemtetszését a Mindenható Közösség tagjainak farkashorda-viselkedése ellen, de az ő hangjuk nem lelt visszhangra. Én lettem a szószólójuk.

Azért mindennek van határa, és ezt a határt, a normális hangvételű fórumozás határát keményen átlépték, Meg is kapták érte azt, ami jár. Mi történik? Az egész bf2-közösség egy emberként jön visítani és kurvaanyázni, ahelyett, hogy meghúznák magukat és tanulnának az esetből, emberi hangnemben fórumoznának. De nem. És nem ez volt az első alkalom, hogy a "saját kis szobácskájukon" kívül ezzel a mentalitással tönkretették mások szórakozását.

A végeredmény ismert. Én lennék a legboldogabb, ha már azt megelőzően kinyithatnám a bf2-totyikokat, mielőtt választ kapsz. A kioktató, felelősségre vonó hangnemet meg tartsd meg magadnak és a közösségednek.

Én is köszönöm, hogy elolvastad.

A témát pedig lezártnak tekintem.