24783
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • körömpörkölt
    24ember kapott bant, 24 emberből maximum 2 az aki megérdemelte.
    A többi 22embernek annyi hibája volt, hogy Battlefield-el játszik és a Battlefield topicba irt. És a 22emberen felül még másik 20-40embert büntetsz a bf topicok bezárásával mindenfél jogalap nélkül.
    GZ8, ha rendet szeretnél, kezdésnek nem kéne megszegned az SG szabályait.
    A moderálás nem arról szól hogy önkényesen bannolsz mindenkit akinek nem tetszik az arca, ezzel nem oldasz meg semmit ,csak rossz fényt vetsz az SG-re!Az SG a látogatókból él,de az emberek szépen elpártolnak majd innen, ma 20 holnap 40 aztán meg már 100 ember elégeli meg az önkényes viselkedésedet.Nem hiszem, hogy tetszeni fog a szerkesztőségnek ha drasztikusan vissza fog esni a látogatotság, egyetlen ember miatt, arról nem is beszélve hogy a VIP jogokat sem fogja megvenni miattad ezek után senki,az ismeretségi körömben.
    Lehet nevetni ,rajtunk ,hogy jól megszivattad a kis csirákat otthonról a gép mögül ,de hidd el a többi moderátor nem nevet, inkább sir, hogy ilyen moderátor társuk van...
    Érdekes módon semelyik másik moderátorral ,nincsen problémája a bfeseknek, ha szólnak hogy fogjuk vissza magunkat, megtesszük. Ők tudnak ember módjára beszélni az emberrel, nem zárkóznak el.
    Neked abban kimerül a tárgyalás fogalma, hogy kezdésnek hetes bannt adsz
    mindenkinek válogatás nélkül és ha valaki rákérdez hogy szabálysértés nélkül miért kapott a barátja bant, válasz nélkül ő is kap.
    Persze érdemi válaszra most sem várhatok, csak egy banra gondolom.
    Üdv.
    Körömpöri

• Running
    GZ8 moderátor úrtól szeretném megkérdezni meddig szeretné alkalmazni fasiszta módszereit a BF2 community ellen. Az egy dolog h a nagyszájúakat a fórum szabályzata alapján lebünteted, de hogy most már mindenki kibannolsz mert nem tetszik a szemük színe, ez azért túlmegy minden határon.
    Nem tartod be az sg fórum szabályait, pedig pont neked kéne a legjobban.

A BF2 Community megfért a saját kis szobácskájában és elvolt mindenki mint a befőtt, ami nagyon kemény volt az én úgyis töröltem. Néha volt kifelé egy kis túlkapás, de ennyi.
    De te, jöttél és megmutattad, h erősebb vagy. Gondolod ezek 10 éves gyerekek akikkel szórakozhatsz? A nagy részük évek óta fórumozik itt, és nem fogják tűrni hogy az ilyen "kiskirályok" baszogassák őket.
    Legyél egészen nyugodt, nem ők fognak veszteni hanem te, mert most, hogy a kis szemetesdombjukat is bezártad, rá fognak szabadulni minden más topicra és szétflémelik, akár 86 féle újreggel, új ip-vel stb. Az ellenállók tábora pedig egyre csak hízni fog, és nem 5-6 emberről lesz szó, hanem akár 20-30-40-ről is.

Tőled nem kérek szépen semmit, lejárattad magadat, mindenkinek az lenne a legjobb, ha lemondanál, mert ilyen torz személyiséggel nem lehet ezt a melót tovább csinálni.

Szóval azt szeretném kérni a többi moderátortól, hogy legyenek olyan kedvesek megnyitni ismét a bf2 topicot, a gz8 által JOGTALANUL kibannolt emberek büntetőpontját törölni. Ha ez megtörténik, akkor minden szépen és jól fog alakulni.

Ha ez nem történik meg hamarosan, akkor kénytelen leszek én is felháborodni és rábeszélek még egy csomó embert, hogy elégedetlen legyen, aki talán eddig nem is volt az. Ja és én ráérek az atyaúristennek is levelet írkálni ha szükség lesz erre.

Köszönöm a figyelmet, és remélem h ismét békesség lesz.
  • RAZOR27
  • gz8
    Néztem, és pontosan ezért írtam, hogy ha tudnánk, ki zárta, akkor könnyebb dolgunk lenne.
    De mivel ezt neked max. St tudja megmondani, a kör itt bezárult.
  • RAZOR27
    nem írt bele semmit, nézd meg nyugodtan
  • gz8
    Annak is biztosan megvan az oka, bár egy topic bezárása - légyen az permanens vagy időleges - a legtöbb esetben indoklással együtt történik, amiből meg lehet tudni az okot és a topicot záró moderátor személyét. Ez utóbbi ismeretében könnyebben meg lehet tudni az indokot, már amennyiben anélkül zárta a topicot.
  • gz8
    Ki fogom nyitni, ha eljön az ideje, amíg lenyugaszanak a kedélyek; 2-3 nap kényszerszünettel azonban számolnotok kell.
    A topic bezárását pedig köszönjétek mindazoknak, akik ma bant kaptak.
  • RAZOR27
    Én ugyanezt kérdezem a régebben bezárt Halo Combat Evolved & CE topic ügyében.
  • mNzJean
    Érdeklődni szeretnék ,hogy a battlefield topic ki lessz e még nyitva ,vagy végleg lakat alá kerül ? Mert akkor a ilyen büntetlen előéletü ,játékról beszélgetni kiváló reg -hol tarthatom a kapcsolatot a játékostársaimmal ? Mivel több embert érint remélem ezt bátran megkérdezhetem itt retorzió nélkül.
  • Yoda001
    [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1152897145]#11040 reklám[/URL]
  • bracsek #13915
    Senkinek se kell így beszólni, az már a te szerencséd/szerencsétlenséged, hogy kibe köttél bele, amúgy ha annyira kiváncsi vagy van Hivatalos moderátor lista úgyhogy az iwiw-et hanyagold, habár ott még ezen információk is szerepelnek, csak meg kell találni :)
  • Tinman #13914
    "mielőtt beszólsz valakinek, előbb nézd meg, ki az illető"

Jó, majd rádkeresek az iwiw-en, mivel semmi titulus nincs írva -jóféle sg-s szokás szerint- az adatlapodra.
  • gz8
    Egyem az érzékeny lelkedet.
    Ha talán nem balfaszozásról és kreténezésről szólna a hozzászólásod, akkor megérteném, így viszont te sem vagy különb a deákné vásznánál.

Jó tanács: mielőtt beszólsz valakinek, előbb nézd meg, ki az illető. Úgy látom, hogy a fórumozási kultúrád még hagy némi kívánnivalót maga után.

A kioktató hangnemet meg tartsd meg magadnak. Köszi.
  • Tinman #13912
    Ember... gondolkozzz már! Egy CIKK-ben szereplő embert tartok ostobának, akihez hozzá sem szóltam, de amit csinált az a 21 század etalon idiotizmusa.
    Erre a kisiskolás elolvassa és elkezd balfaszozni, akihez szintén nem szóltam, ha ez a menő, akkor folytassuk, válaszolok neki.
    Ha ezt nem érted, nem értem te is mit keresel itt, mert ha mod vagy, akkor alkalmatlan vagy a feladatod ellátására, most banolhatsz, mert megsértettem az önérzeted, össze fogok törni...
    Ha meg nem vagy mod, akkor meg minek reagáltál, nem a te dolgod.
  • gz8
    A te hsz.-od sem sokkal különb az 5-ösnél, egálban vagytok.
  • Tinman #13910
    Unom már a sok személyeskedő iskolást... hozzá se szóltam ^^

ITT

#5. hsz

Köszönet.
  • gz8
    Itt mit lehetne takarítani? Egy sima flame off hsz. is megteszi...
  • Yoda001
    takarítást pls,mindig veszekednek mindenhol :D
  • Yoda001
    mostanában divat a dózer?
  • gz8
    Dózer.
  • ancsie18
    Sziasztok!
    Az itt látható bannerképet szeretném betetetni ebbe a fórumba. Előre is köszönet érte!
  • Sada01
    Köszönöm!
  • Kandurex
  • Sada01
    banner ezt ide előre is köszi
  • tommyg
    köszi
  • gz8
    Az nem fiúcska, hanem troll.
    Kapott egy hetet.
  • tommyg
    Itt egy fiúcska nem bír magával!
  • gz8
    1. Követelni máshol kell; vannak bizonyos normák is.
    2. Ha már beírsz valamit, olvasd el a banner alatt foglaltakat, mindenkinek egyszerűbb lesz.
    3. Köszi.
  • mainevent
    69-es hsz
  • gz8
    Konkrétan?
  • mainevent
    Büntetéspontot követelek
  • Yoda001
    ejha, nem kevesen kaptak :O ahogy elnézem elég sok idő ennyi embernek adni, nem?
  • Yoda001
    takarítást kérek :) utolsó 10 hozzászólás...pff
  • Péter1973
    Szeretném megkérdezni.hogy az utóbbi hetekben,már nem tudom megnézni,illetve letölteni a fimelőzeteseket,és nem tudom,hogy miért van ez.Én semmit nem állítottam át a PC-men.Kérnék valami tanácsot,vagy választ,hogy mit tegyek,hogy megoldódjon ez a gondom.Köszönöm!
    Péter1973
  • bracsek #13891
  • gz8
    álmoggykirájlány ^^
  • SHADOWEYES7
    link?
  • cement
    ajanlom figyelmetekbe degenerator nevu baratunkat, gyengen rasszista alairasa van, es minden topikba bemasol valami gyenge rasszista viccet.
  • Dragooon #13887
    hátő itt #12849-es? :-o
  • Hajnalcat