Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Topik
A baj: Scripteket nem lehet törölni a karbantartásban.Léccives valamelyik moderátor törölje a scripteket !
Thx.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Pain is inevitable. Suffering is optional.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
megkérnék egy modit, hogy a topikom bannerét állítsa erre a képre! Erre.
A topikom.
elõre is köszönöm 😊
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Downhill!!
sziasztok
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Marhára idegesítõ az unatkozó hülyegyerekek okoskodása...
Humoros aranyos képek...
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
köszi
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Ugyanis a Pheel által felsorolt, már létezõ topicok egyike sem foglalkozik konkrétan a Vasútmodellezéssel. Ennyi erõvel az összes autós téma zárható lenne, aztán az Autómániába írhatna mindenki. <#levele>#levele>
gamertag: kenobita
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.