Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
Szerencsésnek tartom magam, hogy Magyarnak születtem és büszke is vagyok rá, de kis országunk romokban hever. Lehet, hogy te baromi jól élsz és a leírtak közül neked sem a benzin sem pedig az étel nem okoz problémát, de sajnos egyre többen vannak, akiknek igen. Itthon sem a sportot sem a zenét sem semmit nem becsülnek meg, így mindenkinek marad a robot. Lehet, hogy te a szerencsés 30-40%-ba tartozol, akiket mindez nem érdekel, de ha végigmész az utcán láthatod, hogy sokan nem épp úgy élnek, ahogyan azt te elképzeled. Egyik ismerősöm 3 diplomával elment tanárnak, mert szeret a jövő generációjával foglalkozni, keres havi 110-et. Vett egy autót kb 15 éves hitelre, mert valamivel vinnie kell majd a most születendő gyermekét és annak édesanyját. Fizetni kell a rezsit és a lakástörlesztést, ugyanis nincs abban a helyzetben, hogy apu és anyu alárakja mindazt, amire nap mint nap szüksége van. Neki a társadalmunk egyik kiemelten tisztelt tagjának kéne lenni, mivel a te gyerekedet is jó eséllyel taníthatja majd, ehelyett gyakorlatilag adósságokba veri magát 3 diplomával a zsebében, mert érdekli az országunk jövője és nem csak az, hogy jól megtömje most a zsebét, pedig azt is megtehetné. A G25 ára pedig valóban leesett és valószínű akkor kellett volna megvennie annak akinek kellett, de azt is látni kell, hogy nem mindenki tudta hipp-hopp elővenni a zsebéből a 35 ezer forintot. Szerintem ha most beülök a kocsiba és átautókázom Ausztriába (amit egyébként nem tudnék megtenni, mert nincs benga :D), akkor ott még mindig 30 körül kapnám meg a G25-öt. Haver kint vette meg ugyanazt a gépet, mint én, egy laza 30-al olcsóbban (jó hülye voltam, hogy nem néztem körül külföldön). Ott jobban élnek az emberek, több a fizetés, mégis olcsóbb a ruházattól elkezdve az elektronikai berendezéseken át minden. Ha megnézzük a fizetés és ezen termékek árának arányát és mellétesszük kicsiny országunk eredményét az osztrákokéhoz brutális különbségek jönnek ki. Itt jegyezném meg, hogy körülbelül 50 évvel ezelőtt még mi adtunk nekik kenyeret... Nyilván aki nem tudja megvenni a G25-öt, az nem veszi meg és valószínűleg igazatok van abban, hogy akkor kellett volna, amikor leesett az ára, de most mitől lett a duplája, vagy a leesett ár háromszorosa? Ha már kormány, akkor megemlíthetnénk azt is, hogy az autók is olyan laza 1 misivel többe kerülnek itthon mint Ausztriában, vagy Szlovákiában és nem a gyár rakja rá az egy misit, hanem az állambácsi, ahogyan az üzemanyagra, a fűtésre, a villanyra stb stb... Persze születhettem volna egy afrikai kis közösségbe is és mezitláb ugrálhatnék a tűz körül, ami innen nézve furcsa, de lehet, hogy boldogabb lennék. Nem fogjuk megtudni. Elnézést az offért, ennek 99%-a tényleg nem ide tartozik :) Béke és jó versenyzést mindenkinek