Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
neilszab #9297 Nagyon off:
"sok csóró ember álmodik erről a kormányról és várta, hogy leessen az ára." - ez megtörtént, én 35-ét vettem ősszel újonnan
" Erre amikor még lejjebb kéne esnie, több mint a duplájára emelik fel... " - ha lejebb kellett volna esnie, akkor lejjebb is esik, a piac így működik, de úgy látszik hiánycik lett belőle azóta..
"Mindenki szarásig dolgozza magát az országban" - na ezt kétlem, azok az ázsia népek :)
"Kisember meg autóba se tud már ülni 330 ft-os benzin mellett, de még fizeti 200 évig a nyomorult kis családi verdát... Ez a bajom. Nem ebbe a topicba tartozik, de azért ennyit ideje lenne észrevenni."
- Az a baj, hogy a magyar emberek elfelejtik, hogy a messze a világ legmákosabb 20%-ba tartoznak azzal, hogy magyarok. Meg lehet nézni a világ országainak GDP/fő kimutatásait, a emberiség túlnyumó része a számunkra elképzelhetetlen létminimum alatt él, egész életében nem lát egy G25 árának megfelelő összeget. Pocskondiázás helyett körbe lehet nézni, van mit enned, van hol aludnod, napi, mint nap biztonságban járhatsz kellhetsz az utcákon és még élvezeti cikkekre is költhetsz. Tudom nem tűnik soknak, pedig az nagy kincs.... Persze lehet nézegetni sóvárogva nyugatra, de legalább annyit nézegessünk akkor délre és keletre is...mert ott van a valóban nagy szívás.