Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pointer4
2006-decemberben volt róla hír, hogy újdonság.
Remélhetõleg azóta nálunk is kapható már.
link
rambuu
Hát az a helyzet, hogy ez Wirelles-es.

Ulvar
Van USB portja? A DFP, DFGT kormányok PSre készültek, pedig 100% -san kompatibilisek a PCvel is.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

rambuu
Hali.
Ide irom be a kérdésem, mivel az xbox360-as forumba nem igazán válaszolnak...
Szóval az érdekelne, hogy az xbox 360-hoz kapható ORIGINAL kormány, az valami képpen kapcsolható a PC-hez??

pointer4
Köszi 😄 Egyesítettem a Cockpit-osal, ide talán túl sok infó került, de érdekességnek mindenféle képpen jó 😄 És kevesebb helyet foglal 😄
Toby0501
Jó lett a banner!<#eljen>

[HUN]FaTaL
Ne taposd a pedált a menüben. 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Ez szerintem teljes mértékben igaz😞nemjó, szépen szólva)
NFS Shift

Corsair AX850 | ASUS P5Q | Intel Core2 Quad Q9550 3.83Ghz | Kingston 1066Mhz 4X2Gb DDR2 | ASUS HD6950 DirectCu II 2GB | Samsung 2333SW | Razer Lycosa Mirror | Logitech G27, G9, G35, Z4, C910

Nekem csak akkor mozog, vagy megy le/fel mikor megnyomom egy kicsit valamelyik pedált. Mert nem tudom hogy ti azt hogy használjátok, (nekem sem tetszik a Shift) de és 0% holtjátékos pedálokkal meg 0%-os kormány holtjátékkal. Csak néha belelépek szórakozok, de mondom nem nagyon tetszik.

Corsair AX850 | ASUS P5Q | Intel Core2 Quad Q9550 3.83Ghz | Kingston 1066Mhz 4X2Gb DDR2 | ASUS HD6950 DirectCu II 2GB | Samsung 2333SW | Razer Lycosa Mirror | Logitech G27, G9, G35, Z4, C910

InfectedMann
Nekem most Shift -nél jött elõ. Mondjuk nem fogok belehalni ha nem tudok vele játszani 😄

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Ha pl. olyan játékkal játszol mint a GTASA és közben be van dugva akkor olyan nekem is, és akkor ki szoktam húzni a kormányt majd mikor kilépek vissza dugom. Autós játéknál még nem fordult elõ nekem.

InfectedMann
Egy olyan gondom lenne a G25 -ös kormányommal, hogy ha be van dugva akkor állandóan "beragad" a felfelé nyíl. Ezt a napokban kezdte el csinálni. Hétfõn tettem újra frissen a windowst, ugyan azt amit eddig is használtam.
Próbáljam meg újratenni megint a Win -t vagy valaki már találkozott ezzel a hibával.

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Norbi1990
Oké, az lesz majd 😊
cselt
Egyszer még régebben nekem is elkezdett hülyéskedni a DFP-m pedálja, szétszedtem befújtam gazdagon WD40-nel és utána többet nem volt vele problémám. Szerintem mindenképpen érdemes befújni. Annyira nem gáz összeszerelni 😛
pointer4
Akkor a pedál hibátlan, a játék beállításokkal lesz gond. Milyen játék, több alatt is próbáltad ?
bosco05
Amúgy erre az NFS dologra reagáltam, mivel te általánosítottál, hogy akik szerint a H váltó és kuplung nem kell a gyors köridõkhöz azok NFS rajongók. Ezért írtam, hogy modern versenyautókkal megyek, ami nem enefes, pl.: Australian V8 Supercars.
bosco05
Én nem írtam sehol, hogy baromság, csak azt hogy én nem használom, mert ha idõre mész felesleges. Amúgy: 1. ez nem egy vita, hanem egy beszélgetés. 2. akkor tudnánk pontot tenni az "ügy" végére, ha olyanra válaszolnál amit valaki leírt és nem olyanra amit kitalálsz. Másold ki hol írtam, hogy BAROMSÁG 😉
Ombika
Igen es rajtad kivul meg masik millio ember nemcsak ilyenekkel jatszik, tehat ne altalanositsunk,h BAROMSAG a H valto, kuplung stb . Remelem vegre pontot teszunk a vegere! 😊

Norbi1990
Lehet, hogy csak a poti csúszott ki a helyérõl vagy nem tudom.
Norbi1990
Fakk 😞(
Pedig direkt nem akartam szétszedni mert akkor trükközni kell, hogy jó helyeken legyenek a potik. Wingman GP-vel ezt szívtam mindig meg. KB fél órát csak azzal töltöttem el, hogy jól érzékelje a pedálokat a gép :S
milk4
😮 Te vagy az elsõ ember akit ismerek és hibás a DFP-je 😮
Sõt,most hallottam elõször egy hibás DFP-rõl😮

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Toby0501
Méghogy csak a MOMO-nál van pedálbug..<#ravasz1> Nekem gyanús, hogy ugyan az a kopási hiba jött elõ, mint a momoknál.. Muszáj szétszedni, mert máshogy WD40-et nem tudsz fújni a potikra!

Norbi1990
Hali!
Van egy probléma a dfp-mel. Miközbe jáccok akármilyen játékkal egy bizonyos gáz állásnál elkezd fékezgetni magától, de van olyan is hogy nem csinálok semmit se nem érek hozzá egyik pedálhoz sem és még úgyis fékezget. Ez mitõl lehet? Csak porosodik a poti?
WD40-el kéne fújnom a pedált? Ez megoldható, hogy ne kelljen szétszerelni a pedált?
Sziasztok!
Tudna valaki segiteni? Vettem egy Logitech Formula Force EX kormányt és van egy kis problémám vele, ugyanis nem úgy mûködik játékok alatt, ahogy kéne... (Szinte egyáltalán nem rezeg, pedig be van állítva minden), ugyanakkor a vezérlõpultban, minden tesztfunkció mûködik... Tudna adni valaki ötletet?
pointer4
Mert az nem szemponnt, és még így is 3x ennyi tényezõvel számolhatna a proci, ami most sem kis munka.
Még így bill.-el is nagyon jól játszható,legalábbis Én órákat elszoktam vele lenni,fõleg a BMW M3 GTR-el....az a sipoló hang...ÁÁÁÁAAAH....mint a valódi.

Miértnem tudnak mostani viszonylatban fasza grafikával rendelkezõ jó kis verseny-szimulátort csinálni? 😞 Vagy van ilyen?

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

pointer4
A GTR2 nagyon tuti szimulátor 😄, jó a fizikája, sajnos az autót nem érezni annyira a kormányon mint NetkarPro/iRacing/LFS-nél, viszont attól még vérbeli szimulátor.
Jó folytatása a GTR-EVO, sok-sok fejlesztéssel. Sokan mondják hogy már nagyon árkád, én mondjuk ilyet nem vettem észre.
És amúgy ennek a GTR2-nek nem létezik valami "vérfrissített" változata?

Ulvar
GTR2 rõl kérdezz HRC Masterseseket... õk igazán értenek hozzá 😊. Nem mellesleg fasza 😊.

És GTR2-rõl mi a véleményed? nem tudom mennyire ismered....egyenlõre bill.-el tolom,de ezzel is nagyon király játéknak tûnik...Csak lenne már meg a kormányom...😞

pointer4
Egyik se jó fizikában, ezen kár vitatkozni. Az egyik lefékez 200ról 50re ha hozzáérsz a fékpedálhoz egy pillanat alatt, a másik meg ha nem a kiírt sebességgel veszed a kanyart, kitol a pálya szélére, kisodródsz. És az amúgy 50km/h-ás kanyarokat lehet 150el venni mindegyikben 😄
DFP-vel próbáltam,le volt limitálva (hülye azé nem vagyok) és nagyon nem tetszett. Amúgy ha már itt a fizikáról van szó és szómiszó értetek hozzá,szerintetek fizikában melyik a jobb? Shift vagy Race Driver: GRID?? Mert fél napot vitáztunk Shift topikban,arról,hogy melyik jobb FIZIKÁBAN...Én GRID-re szavaztam. Szerinted?

pointer4
JÓ az kormánnyal, csak limitáld le 150°-ra 😄 Vagy gamepad.
Kormánnyal szimplán szar,bill.-el szégyentelenül szar.

pointer4
Említésre sem méltó, viszont a hangulata jól ellett találva. Grid-et veri benne. Okozhat pár kellemes órát.
Szerintetek milyen a Shift? (fizika)
Mert ti értetek az autószimulátorokhoz.

Toby0501
Hát a kormányban hiába félti a potit, mert nincs benne.. 😊 Illetve ahova levegõt tud fújni, ott mikrokapcsoló sincs..

bosco05
Gondolom a mikrokapcsolókat meg a potikat félti.
pointer4
De most igaza van, mi a bánatot számít a por a nyákon, meg a belsõ mûanyag felületen ?
Ulvar
Tobyyyyy...bekapod...😊.

Örülök! 😉

Törölt felhasználó
Na a holtjáték 50%on meg frissítettem a drivert és most fasza!😊
Játékoknál a holtjáték növelését próbáltad már? Nekem is volt ilyen problémám egy Microsoft Sidewinder-el.

Törölt felhasználó
szasztok! Na úgy látom ide kellet volna írni:S
Logitech G25-ös kormánnyal nyomom és azt vettem észre, hogy eggyes játékoknál vagy a kuplung vagy a fék automatikusan "be van nyomva". Na most ez kicsit cinkes, mert a kocsi vagy bög mint az állat és nem megy sehova vagy ugyanez csak kerékfüstel kísérve. Per pillanat, most a NFS shiftnél van ez a baj, de nem ez az elsõ alkalom. Valaki tud erre megoldást? Választ köszi!
?ASd

Toby0501
Lent lakik a bányában és mindig tele megy neki szénporral..<#idiota>

Értem,kösz a tanácsot,akkor MOMO-t nem veszek. Kifújatni? 😮

Ulvar
MOMOt NE VEGYÉL HA JÓT AKARSZ MAGADNAK!

DFP DFGT Középkategóriás kormányok és tökéletesen kielégítik az alap dolgokat...Akinek kuplung H váltó stb kell az vegyen 60.000ér G25/G27et meg isten tudja milyen kormányok vannak ilyen cuccal felszerelve.

Higyj nekem. 1,5 éve van DFPm sose volt baja havonta kifújatom. Pedig én naponta használom.

<#szomoru1><#buck>

bertino
hát ha már így felhoztad...
... igen, te vagy bolond <#hehe>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!