Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Ide irom be a kérdésem, mivel az xbox360-as forumba nem igazán válaszolnak...
Szóval az érdekelne, hogy az xbox 360-hoz kapható ORIGINAL kormány, az valami képpen kapcsolható a PC-hez??

NFS Shift
Corsair AX850 | ASUS P5Q | Intel Core2 Quad Q9550 3.83Ghz | Kingston 1066Mhz 4X2Gb DDR2 | ASUS HD6950 DirectCu II 2GB | Samsung 2333SW | Razer Lycosa Mirror | Logitech G27, G9, G35, Z4, C910
Corsair AX850 | ASUS P5Q | Intel Core2 Quad Q9550 3.83Ghz | Kingston 1066Mhz 4X2Gb DDR2 | ASUS HD6950 DirectCu II 2GB | Samsung 2333SW | Razer Lycosa Mirror | Logitech G27, G9, G35, Z4, C910
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Próbáljam meg újratenni megint a Win -t vagy valaki már találkozott ezzel a hibával.
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Pedig direkt nem akartam szétszedni mert akkor trükközni kell, hogy jó helyeken legyenek a potik. Wingman GP-vel ezt szívtam mindig meg. KB fél órát csak azzal töltöttem el, hogy jól érzékelje a pedálokat a gép :S
Sõt,most hallottam elõször egy hibás DFP-rõl😮
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Van egy probléma a dfp-mel. Miközbe jáccok akármilyen játékkal egy bizonyos gáz állásnál elkezd fékezgetni magától, de van olyan is hogy nem csinálok semmit se nem érek hozzá egyik pedálhoz sem és még úgyis fékezget. Ez mitõl lehet? Csak porosodik a poti?
WD40-el kéne fújnom a pedált? Ez megoldható, hogy ne kelljen szétszerelni a pedált?
Tudna valaki segiteni? Vettem egy Logitech Formula Force EX kormányt és van egy kis problémám vele, ugyanis nem úgy mûködik játékok alatt, ahogy kéne... (Szinte egyáltalán nem rezeg, pedig be van állítva minden), ugyanakkor a vezérlõpultban, minden tesztfunkció mûködik... Tudna adni valaki ötletet?
Miértnem tudnak mostani viszonylatban fasza grafikával rendelkezõ jó kis verseny-szimulátort csinálni? 😞 Vagy van ilyen?
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Jó folytatása a GTR-EVO, sok-sok fejlesztéssel. Sokan mondják hogy már nagyon árkád, én mondjuk ilyet nem vettem észre.
Mert ti értetek az autószimulátorokhoz.
Logitech G25-ös kormánnyal nyomom és azt vettem észre, hogy eggyes játékoknál vagy a kuplung vagy a fék automatikusan "be van nyomva". Na most ez kicsit cinkes, mert a kocsi vagy bög mint az állat és nem megy sehova vagy ugyanez csak kerékfüstel kísérve. Per pillanat, most a NFS shiftnél van ez a baj, de nem ez az elsõ alkalom. Valaki tud erre megoldást? Választ köszi!
DFP DFGT Középkategóriás kormányok és tökéletesen kielégítik az alap dolgokat...Akinek kuplung H váltó stb kell az vegyen 60.000ér G25/G27et meg isten tudja milyen kormányok vannak ilyen cuccal felszerelve.
Higyj nekem. 1,5 éve van DFPm sose volt baja havonta kifújatom. Pedig én naponta használom.