Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
Solt #9023 Megértelek egyébként, én sem szeretek setupolni, az ember inkább nyúl a gyorsabb megoldáshoz... csak aztán kiderül, hogy eleve nem jó ahogy hozzá áll...
GTR2-t tolom mostanában... rákattantam a Porsche GT3 Cup-ra... Anderstorp-on elkezdtem vele kőrözgetni... setupolás ezerrel... kb 50 kör után azt vettem észre, hogy az alap setuppal olyan időket megyek, mint eleinte az agyon setupolt autóval... most ott tartok, hogy adott pályán, adott kategóriában wr 10. időm van, és alig nyúltam valamit a setuphoz... pár alap dolog, és annyi...
Szerintem kiválaszt az ember egy neki tetsző kormányszöget... ehhez belövi a kormányzárat... üzemanyag pár liter, 1-s a leglassabb kanyarhoz, 6. a leghosszabb egyeneshez belő, minden más alapon, és elkezd ívet tanulni... az első 30 körben hozzá sem szabad nyúlni máshoz... rá kell jönni, mi az ami a vezetés technikai hiba, és mi az, ami setup... ez kurva időigényes, de csak így működik...
Nekem ehhez nincs türelmem, úgyhogy általában az van, hogy belekapok, összejön egy átlagnál jobb idő, aztán hagyom, mert nincs kedvem tovább pepecselni vele...
Az auto szimek pedig betanulhatók... akinek van alap érzéke hozzá, az eredményes tud lenni... csak türelem, türelem, türelem, és idő, idő, idő kell hozzá... ;)